Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Social media marketing

Bent u al aanwezig op een of meerdere sociale media, maar haalt u hier nog niet het gewenste rendement uit? Wilt u graag adverteren op Facebook, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Blauwe Monsters helpt u graag bij het inrichten van een social mediastrategie. Wanneer social media op de juiste manier worden ingezet, kunnen ze de online marketingstrategie ondersteunen en helpen om uw commerciële doelen te behalen.

Social diensten

Wanneer u geïnteresseerd bent in ondersteuning bij uw social mediastrategie, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij u helpen bij een integrale social media advies, waarbij alle verschillende mogelijkheden op dit gebied worden geanalyseerd, maar ook voor specifieke verzoeken op bijvoorbeeld het gebied van Facebookadvertenties kunt u bij ons terecht.

 

  • Social mediastrategie
    • Voor het beste resultaat op lange termijn is het verstandig om een goede social mediastrategie in te richten. Wanneer Blauwe Monsters een social media strategie maakt, wordt altijd begonnen met doelstellingen: wat wil je graag bereiken met de inzet van social media? Met behulp van deze doelen wordt bepaald welke sociale media geschikt zouden kunnen zijn om deze doelen te behalen. Na implementatie van de strategie wordt continue gemonitord, en waar nodig bijgestuurd. Het doel is om social media een vanzelfsprekend onderdeel te maken van de online marketing van uw bedrijf.

 

  • Social advertising
    • Onze social advertising specialisten kunnen u helpen bij het opzetten van advertentiecampagnes die wél het gewenste bereik behalen. Door het targetten van de juiste doelgroep voor uw bedrijf, op het juiste medium, is het veelal mogelijk om het advertentiebudget vele malen effectiever in te zetten dan bij traditionele media. Samen zorgen wij ervoor dat uw content meer bereik krijgt.

 

  • Social media monitoring
    • Bent u zelf al aardig bedreven in het adverteren op social media, maar wilt u graag meer inzicht in uw campagnes? Laat uw social media monitoren door Blauwe Monsters en begin met actief sturen op engagement rate, bereik en uiteraard conversie.

 

Bent u geïnteresseerd in een van deze social diensten, of bent u benieuwd wat Blauwe Monsters nog meer voor u kan betekenen op het gebied van online marketing? Neem vrijblijvend contact op met onze social specialisten om de verschillende mogelijkheden te bespreken.