Spotler Mail+ voor e-mailmarketing.

Bij Blauwe Monsters helpen wij jou graag om content te creëren voor de juiste doelgroep en deze op het juiste moment te versturen. Hiervoor gebruiken wij e-mailmarketing tools zoals Spotler Mail+.

Het doel van de tool

Wat is Spotler Mail+?

Spotler Mail+ is een e-mailmarketing software voor geavanceerde e-mailmarketing automation. Met Spotler Mail+ maak je zelf snel en gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven, enquetes, landingspagina’s, A/B splittesten, webformulieren en automatische campagnes. Zo kunnen bijvoorbeeld de nieuwsbrieven gepersonaliseerd worden en ontvangt de doelgroep de content op het juiste moment. Daarbij komt data vrij over het gedrag van de prospects naar aanleiding van de mailcampagne. Het gebruik van een tool is dan ook essentieel, omdat je zonder e-mailmarketing tool gegevens mist over bijvoorbeeld hoeveel mensen je e-mails hebben geopend. Zonder deze gegevens kun je niet testen welke mails goed werken voor jouw doelgroep.

Professionele software

De voordelen van Spotler Mail+.

Met Spotler Mail+ kies je voor professionele e-mailmarketing automation. De software bevat functies die makkelijk en snel toe te passen zijn. Spotler Mail+ gelooft in de kracht van eenvoud, waardoor zij de belangrijkste functies zo prettig mogelijk maken. Daardoor wordt de tool als erg gebruiksvriendelijk ervaren. De veiligheid van (klant) data is erg belangrijk. Spotler Mail+ heeft veilig werken met klantdata hoog in het vaandel staan. Daardoor voldoen zij aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Spotler Mail+ biedt voor elk soort bedrijf een geschikt pakket, voor verschillende branches zijn verschillende producten ontwikkeld.

Start vandaag nog met e-mailmarketing bij Blauwe Monsters!

  • Zowel strategie als uitvoering door e-mailmarketing specialisten

  • Ervaren met automation

  • Continue monitoring & optimalisatie

  • Maandelijkse rapportage met concrete resultaten

Het team

E-mailmarketing specialisten.

Sacha Renkema

Online marketeer.

Fabian Marks

B2B marketeer.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Blauwe Monsters helpt

Hulp nodig met e-mailmarketing?

Maak je nog geen gebruik van e-mailmarketing of zoek je een geschikte tool? Wij adviseren je graag bij het maken van een keuze die aansluit op jouw wensen. De e-mailmarketing specialisten van Blauwe Monsters helpen jou om de juiste content te creëren voor de juiste doelgroep en deze op het juiste moment te verzenden. Blauwe Monsters kan zowel helpen met het creëren van een strategie tot de uitvoering ervan. Daarbij zal continue monitoring en optimalisatie essentieel zijn en wordt er maandelijks een rapportage gemaakt met concrete resultaten.

vrijblijvend advies
Diensten feed marketing ads - Blauwe Monsters