Gericht adverteren via Twitter met Blauwe Monsters.

Wil jij je online bereik vergroten, dan is Twitter adverteren zeker aan te raden! Zo kom je in contact met je doelgroep, kun je de dialoog met hen aangaan en nieuwe uitingen onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Waar wacht je nog op?

Twitter adverteren in Nederland.

Wil jij opvallen bij een nieuw publiek, de interactie met jouw bedrijf online vergroten en daardoor meer website traffic aantrekken, dan is adverteren op Twitter zeker aan te raden. Adverteren op Twitter is zeer effectief en mag eigenlijk niet ontbreken in jouw online strategie. Inzetten op branding en het genereren van website traffic zijn concrete doelen waarvoor je Twitter advertenties in kunt zetten. Blauwe Monsters heeft veel ervaring met het uitwerken, opzetten en continu optimaliseren van verschillende soorten Social media campagnes en weet ook via Twitter de juiste doelgroep te bereiken! Twitter heeft het adverteerders gemakkelijk gemaakt door tal van handige functionaliteiten te bieden zoals verschillende formaten om jouw content te tonen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees gauw verder!

Twitter adverteren uitbesteden.

Via advertenties op Twitter is het mogelijk om jouw account te promoten en een steeds grotere loyale community op te bouwen. Zo kun je naast je website op veel andere platformen en via vele andere kanalen opvallen bij jouw doelgroep. Vooraf dien je natuurlijk wel na te gaan wie jouw doelgroep precies is, waar deze zich bevindt en hoe je hier gericht op kunt inspelen. Dit kun je via adverteren op Twitter bijvoorbeeld doen door het promoten van video’s. Video’s vallen op en dragen daarbij uitstekend bij aan de brand awareness. Daarbij is het ook nog mogelijk om jouw tweets te promoten en zo te zenden naar een groter publiek.

Kosten adverteren Twitter 

Adverteren op Twitter kan al vanaf een relatief laag bedrag, omdat er geen minimum bedrag hoeft te worden uitgegeven. Natuurlijk hangt het er helemaal vanaf welke doelgroep je wil benaderen, hoeveel verschillende soorten campagnes je wil draaien en welk budget je daar tegenover wil stellen.

Twitter Analytics.

Iets waar wij je alles over kunnen vertellen is Twitter Analytics. Hierin kun je heel precies bijhouden wat voor resultaten jouw campagnes opleveren, waar mogelijk nog iets aan de Twitter campagnes dient te worden bijgeschaafd en hoe je jouw ROI kunt vergroten. Zo is het mogelijk om via verschillende dashboards (zoals de “Tweet Activity Dashboard” en de “Video Activity Dashboard”) bij te houden hoe je op Twitter presteert. Wij helpen graag met het analyseren van deze dashboards en brengen je graag op de hoogte van onze bewezen aanpak!

De voordelen van adverteren via Twitter in Nederland op een rij:

  • Vergroot het aantal volgers door nieuwe mensen te targeten en te overtuigen van jouw bedrijf

  • Verhoog engagement en raak actief in gesprek met jouw community

  • Richt advertenties op een specifieke vooraf vastgestelde doelgroep

  • Start vanaf een laag bedrag met adverteren

het team

Specialisten in Twitter Adverteren.

Sjoerd van Harmelen Blauwe Monsters
Sjoerd Van Harmelen

Advertising specialist.

Robin Wentzel Blauwe Monsters
Robin Wentzel

SEA specialist & Afdelingsmanager.

Reinier van Duijne

SEA specialist.

Hugo Zuiderbaan

Advertising specialist.

Contact

Start vandaag nog met het inzetten van Twitter advertenties!

Wil je meer informatie over de inzet van Twitter ads voor het creëren van effectieve campagnes? Bel ons op zodat we samen aan jouw doelstellingen kunnen werken!

vrijblijvend advies