VidaXL als marketplaces.

Steeds meer consumenten doen hun aankopen via een marketplace in plaats van de winkel. Hierdoor zijn Marketplaces binnen de e-commerce een steeds belangrijkere rol gaan spelen.

Whitepaper marketplaces
Zichtbaar op VidaXL

Samen op de markt van VidaXL zichtbaar zijn

Marketplaces zijn met de juiste strategie voor bijna elke B2C-onderneming een kans op vergroting van je afzetmarkt. Zeker als je de grens over wilt biedt dit veel mogelijkheden. Een van de marketplaces met meer dan tien jaar ervaring is VidaXL. Met de cross-border e-commerce kun je snel en eenvoudig je sales verhogen.

De Nederlandse consument begint en eindigt zijn klantreis steeds vaker op een marketplace. Dit blijft de komende jaren ook nog gestaag groeien. De concurrentie binnen de e-commerce blijft erg hoog en jij wilt als bedrijf zoveel mogelijk conversie uit het shoppende publiek halen.  VidaXL is nog niet bij iedereen bekend, maar zij trekken maandelijk dus 350.000 organische bezoekers naar hun platform in Nederland. Bij Blauwe monsters helpen wij jou om goed zichtbaar te zijn op een van het hardst groeiende platforms van Nederland: VidaXL. Bereik duizenden potentiële consumenten van Nederland, maar ga met VidaXL ook de grens over!

Steek de grens over

Bereik andere landen door VidaXL

VidaXL heeft een groot bereik, ook in het buitenland. Dus als jij je klantenkring wilt uitbreiden, is het een goed idee je aan te sluiten bij dit platform. Bereik zonder enige moeite klanten uit alle Europese landen, de Verenigde Staten. Wat moet je hiervoor doen?

VidaXL heeft een groot bereik. Begin met het in kaart brengen van de producten die jij wilt aanbieden en welke voldoende marge hebben. De focus bij VidaXL ligt met name op meubels en huis-en tuinartikelen. Heb je een eigen merk? Dan helpt Blauwe Monsters jou ook met de merkregistratie en het verkrijgen van merk autorisatie op de marketplace. Het invoeren van de producten kan handmatig, maar bij een groot aantal is het handig gebruik te maken van een integrator. Het is belangrijk dat je de concurrentie een stap voorblijft. Breng met een zoekwoordenonderzoek de juiste zoektermen in kaart waar jij op gevonden wilt worden. Met de juiste zoektermen maak je al snel het verschil.

Vergroot je bereik
  • De voordelen van verkopen op VidaXL:

  • Blijf je concurrentie een stap voor.

  • Breed doelgroepbereik

  • Eenvoudige en snelle integratie

  • Concurrerende commissies

  • Genereer meer omzet

Meedoen op VidaXL

Om mee te doen op het platform van VidaXL dient er een account aangevraagd te worden. Een marketplace account kost $39,- per maand. Naast het organisch verkeer wat VidaXL bezoekt, promoot VidaXL jouw artikelen door middel van advertising. Hiervoor worden onder andere de accountkosten voor gebruikt. Je kunt op twee manieren je artikelen aanleveren. Door een Feed Management tool als Channable of een PIM-systeem, of handmatig door middel van een Excel-sheet. De producten en bestellingen verwerk je in je eigen systeem of het VidaXL Marketplace platform. Dit alles, terwijl je onderneming groeit in je eigen regio en over meerdere grenzen.

Het Team

Onze specialisten.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Jack Zuidam
Jack Zuidam

Marketplace specialist.

Dennis Stokman

Oprichter.

Contact

Ook meedoen op VidaXL?

Ook profiteren van alle voordelen van verkopen op VidaXL? Wij nemen graag de tijd om een keer vrijblijvend in gesprek te gaan om te zien wat we hierin voor je kunnen betekenen.

vrijblijvend advies
Diensten linkbuilding linkbuilden uitbesteden backlinks - Blauwe Monsters