Wiki.

b2b marketing kantoor

B2B Marketing

Business to Business Marketing ofwel B2B Marketing betekent dat de marketeer zijn of haar strategieën afstemt de behoefte van bedrijven. De B2B Marketeer probeert met behulp van marketingtechnieken een onderscheidend vermogen te creëren ten opzichte van de rest van de markt. Met als doel als eerste het gesprek aan te kunnen gaan met de doelgroep.

Lees meer

Content marketing

Content marketing

Content betekent inhoud, oftewel de tekst die op jouw website staat. Content marketing houdt in dat je content schrijft die aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Bezoekers willen steeds meer informatie over een product en dienst, daarbij wil Google aan deze wens van consumenten voldoen. Jouw content moet dus relevant zijn en overeenkomen met wat de consument zoekt, de zoekmachine zal dan jouw website tonen als relevant resultaat.

Lees meer

Conversie optimalisatie CRO

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is een overkoepelend begrip dat uit veel verschillende onderdelen bestaat. Met conversie optimalisatie verbeter je het aantal acties dat wordt uitgevoerd door een bezoeker. Je kan bijvoorbeeld denken aan het optimaliseren (verbeteren) van aankopen op een webshop. Of het verbeteren van het invullen van een bepaald formulier op je website. 

Lees meer

Internet marketing Online marketing SEO

Internet marketing

Internet marketing, oftewel online marketing, heeft te maken met alle facetten van marketing op online gebied. Dit is de marketing voor je website. SEO, SEA en CRO spelen hierin grote rollen. Internet marketing is een breed begrip waaronder ontzettend veel onderwerpen horen. Blauwe Monsters heeft een volledig, gestructureerde internet marketing kennisbank opgezet waarbij je alles kan vinden over internet marketing.

Lees meer

Leadgeneratie

Leadgeneratie is het proces waarbij prospects aangetrokken en omgezet worden in iemand die interesse heeft in de producten en diensten van jouw bedrijf. Het genereren van leads (potentiële klanten) dus. De Engels term Lead Generation is ook veel gebruikt.

Lees meer

Marketing automation

Marketing automation

Met marketing automation worden tools en software ingezet om bepaalde marketing processen te automatiseren. Hierdoor worden bepaalde standaard (repetitieve) taken geautomatiseerd en kan de online marketing strategie effectiever worden uitgevoerd. Online marketing uitbesteden? Neem dan snel contact met ons op!

Lees meer

Zoekmachine adverteren SEA

Search Engine Advertising (SEA)

Google Ads is een vorm van online adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Binnen dit Google Ads onderdeel van de website zullen wij je 1 voor 1 meenemen in elk onderdeel van het advertentieplatform van Google. Van het opzetten van je eerste campagne tot aan het optimaliseren van je advertenties zodat jij je omzet stap voor stap kunt vergroten. Er zijn wel een aantal belangrijke punten waar je op moet letten wanneer je gebruik gaat maken van Google Ads.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Search Engine Optimization (SEO)

De betekenis van SEO SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie. Met het inzetten van SEO zorg je ervoor dat je stijgt in de zoekmachine, hierdoor krijg je meer bezoekers en uiteindelijk meer conversies. Om daadwerkelijk te stijgen in de zoekmachine is het belangrijk dat je SEO op de juiste manier inzet, vraag daarom een SEO specialist om advies. Het vakgebied van SEO is onder te verdelen in drie disciplines: On Page SEO, Off Page SEO en Technische SEO. In alle aspecten van wat SEO is heeft Blauwe Monsters inmiddels veel ervaring en expertise opgebouwd als SEO bureau. We volgen alle ontwikkelingen op de voet, waardoor we goed weten hoe we voor jou goede resultaten kunnen behalen en behouden in jouw organische vindbaarheid. Wil jij weten wat we op het gebied van SEO voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken gratis met je mee voordat we aan de slag gaan.

Lees meer

Web analytics

Web analytics

Web analytics omvat het meten, verzamelen, analyseren van en het rapporteren over website data. Hiervoor gebruik je een tool, zoals Google Analytics. Met web analytics breng je bijvoorbeeld het bezoekersgedrag op jouw website in kaart. Online marketing uitbesteden? Neem dan snel contact met ons op!

Lees meer