Wiki.

Content marketing

Content marketing

Content betekent inhoud, oftewel de tekst die op jouw website staat. Content marketing houdt in dat je content schrijft die aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Bezoekers willen steeds meer informatie over een product en dienst, daarbij wil Google aan deze wens van consumenten voldoen. Jouw content moet dus relevant zijn en overeenkomen met wat de consument zoekt, de zoekmachine zal dan jouw website tonen als relevant resultaat.

Lees meer

Conversie optimalisatie CRO

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is een overkoepelend begrip dat uit veel verschillende onderdelen bestaat. Met conversie optimalisatie verbeter je het aantal acties dat wordt uitgevoerd door een bezoeker. Je kan bijvoorbeeld denken aan het optimaliseren (verbeteren) van aankopen op een webshop. Of het verbeteren van het invullen van een bepaald formulier op je website. 

Lees meer

Display marketing

Display marketing

Google Display, de aandacht van de consument trekken door middel van beeld. Het adverteren in Google Display is erg effectief omdat de bezoeker gelijk een beeld ziet van het bedrijf, het is daarom belangrijk dat je door middel van Display marketing een juist beeld geeft van jouw bedrijf of product. Als je een verkeerd beeld geeft kan het zijn dat bezoekers he bedrijf als negatief ervaren, zorg er dus voor de Google Display advertentie relevant is. Google Display zorgt voor een juiste weergave van jouw bedrijf en zorgt ervoor dat de bezoekers op je advertentie klikken.

Lees meer

Internet marketing Online marketing SEO

Internet marketing

Internet marketing, oftewel online marketing, heeft te maken met alle facetten van marketing op online gebied. Dit is de marketing voor je website. SEO, SEA en CRO spelen hierin grote rollen. Internet marketing is een breed begrip waaronder ontzettend veel onderwerpen horen. Blauwe Monsters heeft een volledig, gestructureerde internet marketing kennisbank opgezet waarbij je alles kan vinden over internet marketing.

Lees meer

Marketing automation

Marketing automation

Met marketing automation worden tools en software ingezet om bepaalde marketing processen te automatiseren. Hierdoor worden bepaalde standaard (repetitieve) taken geautomatiseerd en kan de online marketing strategie effectiever worden uitgevoerd.

Lees meer

Zoekmachine adverteren SEA

SEA

Google Ads is een vorm van online adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Binnen dit Google Ads onderdeel van de website zullen wij je 1 voor 1 meenemen in elk onderdeel van het advertentieplatform van Google. Van het opzetten van je eerste campagne tot aan het optimaliseren van je advertenties zodat jij je omzet stap voor stap kunt vergroten. Er zijn wel een aantal belangrijke punten waar je op moet letten wanneer je gebruik gaat maken van Google Ads.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie. Met het inzetten van SEO zorg je ervoor dat je stijgt in de zoekmachine, hierdoor krijg je meer bezoekers en uiteindelijk meer conversies. Om daadwerkelijk te stijgen in de zoekmachine is het belangrijk dat je SEO op de juiste manier inzet. Het vakgebied van SEO is onder te verdelen in drie disciplines: On Page SEO, Off Page SEO en Technische SEO.

Lees meer

Web analytics

Web analytics

Web analytics omvat het meten, verzamelen, analyseren van en het rapporteren over website data. Hiervoor gebruik je een tool, zoals Google Analytics. Met web analytics breng je bijvoorbeeld het bezoekersgedrag op jouw website in kaart.

Lees meer