Bing Adverteren.

Wil jij graag adverteren bij een andere zoekmachine dan Google? Dan is Bing het advertentieplatform voor jou. Door jouw ads te tonen in de zoekmachine Bing bereik je een breder publiek. Conversiegericht en budgetvriendelijk.

Microsoft’s zoekmachine

Bing de zoekmachine.

Contact diensten display marketing advertising - Blauwe Monsters

In 2006 heeft Microsoft zijn eigen zoekmachine genaamd Windows Live Search gelanceerd. Deze zoekmachine is in 2009 omgedoopt tot Bing en is gemaakt om te concurreren met Google’s zoekmachine.

Bing verschilt van Google door meer automatische suggesties te geven wanneer een gebruiker een zoekterm intypt. Verder geeft de zoekmachine van Microsoft een grotere hoeveelheid videoresultaten die binnen de zoekmachine afgespeeld kunnen worden. Inmiddels wordt er wereldwijd 14,6 miljard keer per maand gezocht met de Bing zoekmachine.

  • 6,6% van alle Nederlandse desktop zoekopdrachten.

  • 45% hoger Shopping Ads Click-Through-Rate dan Google.

  • 70% van de Bing gebruikers is ouder dan 35 jaar.

meer bereik

Microsoft advertising voor een breder bereik.

Voor het zoekmachine adverteren op Bing gebruik je het platform Microsoft Advertising. Dit is een vergelijkbare tool als Google Ads. Je kunt hier op dezelfde manier tekstadvertenties en dynamische tekstadvertenties creëren. Door middel van MS advertising kunnen jouw ads vertoond worden in Bing zoekresultaten, Yahoo, Windows 10, Cortana, Microsoft Office en andere partijen van derden. Je kunt Microsoft Advertising, naast andere advertentieplatformen, dus heel goed inzetten om meer mensen te bereiken. Daarnaast biedt Bing ads ook nog eens de mogelijkheid om al jouw Google Ads campagnes met een druk op de knop over te zetten.

Blauw specialisme

Bing ads uitbesteden.

Wil jij graag adverteren op Bing? Dan kun je ervoor kiezen om dit zelf te doen of uit te besteden aan een online marketingbureau zoals Blauwe Monsters. Wanneer je ervoor kiest om het zelf te doen, zul je hier wel wat tijd voor moeten reserveren. Het maken van advertenties die gebruikers met de juiste zoekintentie bereiken kan een tijdrovend werkje zijn. Verder zul je tijd vrij moeten maken om de Bing-campagnes te monitoren en te optimaliseren waar nodig.

Wil je deze tijd liever vrij houden voor het leveren van de beste producten en/of services? Dan kunnen de SEA-specialisten van Blauwe Monsters helpen bij het juist inrichten van het Bing ads account en het bouwen van campagnes. Maar ook bij het monitoren en optimaliseren van de Bing advertenties zijn we je graag van dienst. Bovendien kunnen we ondersteunen bij het combineren van meerdere advertentieplatformen binnen jouw marketing strategie.

Waarom Bing Ads uitbesteden bij Blauwe Monsters?

  • Spreek jouw doelgroep aan met de meest relevante advertenties.

  • Een groeistrategie voor zowel korte- als langetermijndoelen.

  • Goed inzicht in de resultaten door middel van transparante rapportages.

  • Direct contact met Blauwe Monster voor optimale Bing Ads.

het team

Specialisten in Bing Ads.

Tobias Kruijmer

Business development manager.

Sjoerd van Harmelen Blauwe Monsters
Sjoerd Van Harmelen

Advertising specialist.

Robin Wentzel Blauwe Monsters
Robin Wentzel

SEA specialist & Afdelingsmanager.

Robert Waasdorp
Robert Waasdorp

Commercieel adviseur.

Reinier van Duijne

SEA specialist.

Michael van Ruiten

Junior SEA specialist.

Klaas Min

Junior SEA specialist.

Jules van Dongen

Commercieel adviseur.

Corné Ouwerkerk
Corné Ouwerkerk

PPC consultant.

Contact

Start met adverteren in Bing.

Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden voor adverteren. We luisteren en denken mee. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

vrijblijvend advies