Alles overB2B MARKETING.

Het B2B team van Blauwe Monsters onderzoekt de mogelijkheden en bedenkt een data gedreven strategie voor resultaat.

Beste cases van 2019

Download onze whitepaper

Krijg inzicht in het oriëntatie en koopgedrag van een DMU en hoe dit de afgelopen jaren steeds meer richting online is geschoven. Daarnaast vertellen we hoe je hier met online marketing op in kunt spelen.

Meer leads; maand in, maand uit.

Daar kunnen onze ervaren B2B marketeers je bij helpen. Op deze pagina zie je hoe we dat doen en tot welke resultaten dat kan leiden.

In de B2B vindt er een stevige verschuiving plaats naar online. De Decision making unit (DMU) wenst het oriëntatieproces in ongeveer 90% van de gevallen online te doen. Blauwe Monsters kan helpen bij het opzetten van een doordachte online marketing strategie, welke inzet op diverse pijlers.

Bas Langeveld

Direct contact met een expert

Bel Bas op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  Strategie en ambities

  Uiteraard willen we je bedrijf eerst goed leren kennen. Waar zit jullie toegevoegde waarde? Wie is jullie doelgroep? En wat zijn jullie ambities? Dit zijn een aantal vragen die we in deze eerste fase goed in beeld willen krijgen.

 • 2

  Analysefase

  In deze fase analyseren we vooral veel data om een scherp beeld te krijgen van de huidige situatie. Denk aan het in beeld brengen van het zoekgedrag. Maar ook het analyseren van bestaande verkoopcijfers en doorgronden we analytics van de huidige website.

 • 3

  Het plan van aanpak

  Na de analysefase is er inzicht in het gat wat te dichten is om de ambities met behulp van online marketing te dichten. In het plan van aanpak ontstaat het inzicht hoe hier operationeel naartoe gewerkt kan worden.

 • 4

  Implementeren en uitvoeren

  Met het plan van aanpak in de hand formeren we een projectgroep met mensen van jouw bedrijf aangevuld met onze mensen. Met dit team werken we gestructureerd en projectmatig naar het einddoel toe.

 • 5

  Analyseren en optimaliseren

  Gedurende het traject zullen we de nieuwe data die ontstaat analyseren om met behulp hiervan waar nodig bij te sturen. Met heldere rapportages brengen we de tussentijdse resultaten in beeld.

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking