Resultaatgericht online marketing bureau.

Ben je op zoek naar een online marketing bureau die met je meedenkt én ook de uitvoering oppakt? Een marketing bureau dat in staat is jouw bedrijf meer leads, bezoekers en conversies te bezorgen? Online marketing uitbesteden bij Blauwe Monsters biedt de ondersteuning die je zoekt!

full-service online marketing bureau
Gratis eerste advies en kansenanalyse!

Online marketing uitbesteden.

Door de jaren heen hebben we binnen Blauwe Monsters heel veel ervaring opgedaan op alle vlakken als online marketing bureau. Hierdoor zijn wij inzetbaar als full service internet marketing bureau. Ben je op zoek naar een content marketing bureau voor je website teksten of een SEO specialist voor strategisch advies? Dan zit je bij Blauwe Monsters goed! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis eerste advies aan voor online marketing uitbesteden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ONZE WERKWIJZE ALS ONLINE MARKETING BEDRIJF

In 5 stappen naar meer online resultaat.

Vertel ons over jouw ambities

We starten natuurlijk met een kennismaking. Persoonlijk contact met je online marketing bureau is belangrijk om een band op te bouwen en elkaar te leren kennen. Als de lijntjes kort zijn, dan krijgen we samen meer voor elkaar. Tijdens dit moment horen we graag de strategie, doelstellingen en KPI’s van jouw organisatie. Op basis van een intakeformulier zorgen we ervoor dat alle vragen beantwoord zijn. Vervolgens stellen we een resultaatgericht voorstel op.

Voorstel om te groeien

Na de kennismaking is het aan Blauwe Monsters om aan de slag te gaan. Alle input uit het eerste gesprek en de antwoorden op het intakeformulier gieten wij in een voorstel en plan van aanpak. Als internet marketing bureau met 8 jaar ervaring hebben wij veel voorstellen mogen maken en presenteren. Ieder voorstel is uniek, omdat geen enkele klant hetzelfde is. Het voorstel moet passen aansluiten bij jouw doelstellingen. Samen komen we tot de beste strategie.

Uitvoering door een online marketing specialist

Nadat het voorstel samen is gemaakt komt de uitvoering. Blauwe Monsters heeft enthousiaste specialisten van alle online marketing disciplines in dienst. De uitvoerende specialisten en de klant hebben geregeld contact en werken samen aan de beoogde doelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar meer conversies? Onze CRO specialist wijst je de weg. Meer lange termijn websitebezoekers? Dan staan onze SEO specialisten voor je klaar. Wil je toch liever direct resultaat? Start dan samen met onze PPC specialisten met Ads. Alle vormen van online marketing uitbesteden is mogelijk.

Rapportage en monitoring

Online is alles meetbaar. Meten is weten en daarom is het als digital marketing bureau noodzakelijk om resultaten te meten. Bij Blauwe Monsters hebben wij alle digital marketing tools die een bureau moet hebben. Denk aan Ahrefs, SEMrush, Majestic, Hotjar en Datatrics. Via op maat gemaakte rapportages in onder andere Google Data Studio zijn resultaten altijd toegankelijk voor de klant. Als full service marketing bureau weten we hoe we SEO, SEA, en CRO moeten meten en rapporteren.

Evalueren en strategisch meedenken en optimalisatie

Na een afgesproken samenwerking termijn is het belangrijk om goed te evalueren. Wat gaat goed en wat kan beter? Blauwe Monsters is niet alleen de uitvoerende partij; wij zijn ook een strategisch partner. Daarom denken wij altijd graag mee met de kansen om te groeien voor onze klanten.

Ontmoet het team!

Onze online marketeers.

Sem Oerlemans
Sem Oerlemans

B2B consultant.

Robin Wentzel
Robin Wentzel

Afdelings manager SEA.

René van Steen
René van Steen

SEO Specialist.

Reinier van Duijne
Reinier van Duijne

SEA Specialist.

Koen Egberts
Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt
Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Demi Zoetendaal
Demi Zoetendaal

Content specialist & Operationeel coördinator.

Corné Ouwerkerk
Corné Ouwerkerk

PPC Consultant.

Chris Verhoef
Chris Verhoef

Content specialist.

Britt Hillaert
Britt Hillaert

Content specialist.

Alisa Bik
Alisa Bik

Content Specialist.

Wat doet een online marketing bureau?

De werkzaamheden van een online marketing bureau hangen af van de vraag van de opdrachtgever. Vaak is het doel om meer bezoekers naar een website te krijgen. Dit kan door middel van Search Engine Optimisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Maar ook Social Media Advertising en Conversie Optimalisatie worden vaak ingezet door een internet marketing bureau.

Wat kost een marketing bureau?

De kosten voor een marketing bureau zijn erg verschillend. Vaak ligt de uurprijs ergens tussen de 50 tot 150 euro per uur. De exacte kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden en de ervaring van het bureau. Spreek vooraf altijd goed af welke werkzaamheden het bureau verricht en wat de verwachte resultaten zijn. Bij Blauwe Monsters betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk krijgt. Maandelijks opzegbaar en geen verborgen kosten.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP's inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met online marketing uitbesteden!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten content marketing - Blauwe Monsters