SEO bureau voor organische groei!

Ben je op zoek naar een bureau die jou helpt met je online vindbaarheid in zoekmachines? Dan zoek jij ons! En wij zoeken jou. Blauwe Monsters heeft meer dan 8 jaar ervaring als strategisch en uitvoerend SEO bureau. Samen de online vindbaarheid vergroten én samen groeien, daar gaan we voor.

SEO is ons specialisme!

Zoekmachine optimalisatie bureau.

Door de jaren heen hebben we binnen Blauwe Monsters heel veel ervaring opgedaan op alle vlakken van Search Engine Optimization (SEO). Hierdoor zijn wij inzetbaar voor alle zoekmachine optimalisatie klussen. On-page, Off-page of Technische SEO advies nodig? Dan zit je bij Blauwe Monsters goed! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis SEO scan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online marketing bureau teamfoto
Geen grens

Lokaal en internationaal SEO bureau.

Het kantoor van Blauwe Monsters zit (nog) gevestigd in Hoofddorp. Maar het mooie aan online werken is dat het overal kan. Onze klanten komen daarom uit heel Nederland. Zoek je een SEO bureau in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Haarlem? Ook dan is Blauwe Monsters jouw partner in SEO. Voor de klantrelatie spreken we graag regelmatig fysiek af om de doelstellingen te bespreken. Maar videobellen is een goed alternatief. Ook als internationaal SEO bureau werken wij steeds vaker voor de markt in Duitsland en België.

ONZE WERKWIJZE ALS SEO MARKETING BUREAU.

Zo helpen wij als SEO bureau.

Vertel ons over jouw ambities

Een SEO-traject begint met een kennismaking, omdat onze SEO specialisten graag een strategie op maat willen aanbieden. Zo brengen we als SEO bureau eerst jouw ambities, doelen en intenties in kaart door middel van een intake. De uiteindelijke aanpak passen we daarna in overleg aan op al deze informatie.

Fase 1: Marktonderzoek en site audit

Na de kennismaking gaan wij als SEO bureau aan de slag! Voordat we gaan groeien is het belangrijk om te weten waar we nu staan en waar kansen liggen. Onze SEO experts brengen door middel van een marktonderzoek het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart. Daarnaast voeren we een site audit uit en controleren we jouw website op techniek, backlinks en on-page factoren zoals content.

Fase 2: Strategie en content

Na deze uitgebreide analyse is duidelijk wat de verbeterpunten zijn voor jouw website met als doel meer relevant, organisch verkeer. Blauwe Monsters houdt als SEO bureau van een concrete aanpak. Daarom maken onze SEO specialisten een actielijst waarin de strategie stap-voor-stap staat toegelicht. Ook stellen we samen concrete doelen op voor zowel de korte als de lange termijn.

Fase 3: Implementatie en uitvoering

Aan de hand van de strategie voeren we samen met jou de verbeteringen voor de website uit. In deze fase creëren we content, voeren we een backlinkstrategie uit en optimaliseren we samen jouw website op technische en on-page factoren. Als SEO bureau schrijven wij geoptimaliseerde teksten die aansluiten op de zoekintentie van jouw potentiële klanten.

Rapportages en verder optimaliseren

Je ontvangt van Blauwe Monsters altijd een maandelijkse rapportage met de daarin verrichte werkzaamheden en resultaten. Daarnaast zullen de SEO specialisten een proactief advies geven in de vorm van verbeterpunten en suggesties voor zoekmachineoptimalisaties. Op deze manier zorgen wij als SEO bureau ervoor dat er geen kansen onbenut blijven.

Twijfel je nog over SEO uitbesteden? Lees de succesverhalen van onze klanten.

SUCCESVERHAAL MKB AFVAL

Van geen posities naar bovenaan in Google.

Jaarlijkse groei van 50% in organische bezoekers en transacties!

MKB-afval was een start-up binnen de bedrijfsafval markt en zocht een SEO bureau als partner. De website was namelijk nieuw, totaal onvindbaar, rankte nog niet op relevante zoektermen, had weinig content en geen backlinks. Door met local SEO in te spelen op de lokale zoekintentie kwamen er snel goede resultaten.

ONTMOET HET TEAM!

Onze SEO specialisten.

Thirza van Haastregt
Thirza van Haastregt

SEO specialist.

Tess Brouwer
Tess Brouwer

SEO specialist.

Ruben Senneker
Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen
René van Steen

SEO specialist.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Martijn
Martijn Ouwehand

SEO specialist.

Maiko Buttner
Maiko Buttner

SEO specialist.

Koen Egberts
Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt
Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Jorin van Doorn
Jorin van Doorn

SEO specialist.

Demi Zoetendaal
Demi Zoetendaal

Content specialist & Operationeel coördinator.

Chris Verhoef
Chris Verhoef

Content specialist.

Britt Hillaert
Britt Hillaert

Content specialist.

Berend Koudijs
Berend Koudijs

SEO specialist.

Alisa Bik
Alisa Bik

Content specialist.

Veelgestelde vragen over zoekmachine optimalisatie:

Wat doet een SEO bureau?

Een zoekmachine optimalisatie bureau is gespecialiseerd in online vindbaarheid via zoekmachines zoals Google. SEO kent verschillende aspecten zoals On-page, Off-page en Technische SEO. Bij Blauwe Monsters kijken we wat in jouw situatie nodig is om betere online vindbaarheid te realiseren.

Waarom SEO uitbesteden aan een bureau?

Zoekmachine optimalisatie is een specialisme. Een SEO bureau zoals Blauwe Monsters heeft als werk om dit specialisme goed uit te voeren waardoor jouw website hoger in Google komt.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP's inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag met zoekmachine optimalisatie!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten content marketing - Blauwe Monsters