SEO bureau voor organische groei!

Ben je op zoek naar een bureau die jou helpt met je online vindbaarheid in zoekmachines? Dan zoek jij ons! En wij zoeken jou. Blauwe Monsters heeft meer dan 10 jaar ervaring als strategisch en uitvoerend SEO bureau. Samen de online vindbaarheid vergroten én samen groeien, daar gaan we voor.

SEO is ons specialisme!

Zoekmachine optimalisatie bureau.

Door de jaren heen hebben we binnen Blauwe Monsters heel veel ervaring opgedaan op alle vlakken van Search Engine Optimization (SEO). Hierdoor zijn wij inzetbaar voor alle zoekmachine optimalisatie klussen. On-page, Off-page of Technische SEO advies nodig? Dan zit je bij Blauwe Monsters goed! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis SEO scan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing bureau Hoofddorp Amsterdam digitale strategie - Blauwe Monsters

 

 

SEO IS GEEN SPRINT, WÉL EEN MARATHON

Advies van een SEO bureau met ervaring.

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige inspanning maar een lange termijn strategie. Wij helpen het laag hangend fruit te vinden en denken tegelijkertijd aan jouw toekomstige doelen en ambities. Hoger in Google komen kent vele aspecten. Daarom is SEO uitbesteden aan een SEO marketing bureau een verstandige keuze. We kunnen alle lijstjes met ranking factoren wel dromen!

GEEN GRENS

Lokaal en internationaal SEO bureau.

Het kantoor van Blauwe Monsters zit (nog) gevestigd in Hoofddorp. Maar het mooie aan online werken is dat het overal kan. Onze klanten komen dan ook uit heel Nederland. Zoek je een SEO bureau in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar of Almere? Ook dan is Blauwe Monsters jouw partner voor SEO. Met onze klanten spreken we graag regelmatig fysiek af om de doelstellingen en voortgang te bespreken, maar ook videobellen is geen probleem. Blauwe Monsters groeit langzaam uit tot internationaal SEO bureau, aangezien wij steeds vaker werken voor de markt in Duitsland en België. Hierdoor wordt onze expertise en netwerk steeds groter, waardoor we meer mogelijkheden hebben om internationale groei van onze klanten te bewerkstelligen.

Online marketing bureau teamfoto

ONZE WERKWIJZE ALS SEO MARKETING BUREAU.

Zo helpen wij als SEO bureau.

Vertel ons over jouw ambities

Een SEO-traject begint met een kennismaking, omdat onze SEO specialisten graag een strategie op maat willen aanbieden. Zo brengen we als SEO bureau eerst jouw ambities, doelen en intenties in kaart door middel van een intake. De uiteindelijke aanpak passen we daarna in overleg aan op al deze informatie.

Fase 1: Marktonderzoek en site audit

Na de kennismaking gaan wij als SEO bureau aan de slag! Voordat we gaan groeien is het belangrijk om te weten waar we nu staan en waar kansen liggen. Onze SEO experts brengen door middel van een marktonderzoek het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart. Daarnaast voeren we een site audit uit en controleren we jouw website op techniek, backlinks en on-page factoren zoals content.

Fase 2: Strategie en content

Na deze uitgebreide analyse is duidelijk wat de verbeterpunten zijn voor jouw website met als doel meer relevant, organisch verkeer. Blauwe Monsters houdt als SEO bureau van een concrete aanpak. Daarom maken onze SEO specialisten een actielijst waarin de strategie stap-voor-stap staat toegelicht. Ook stellen we samen concrete doelen op voor zowel de korte als de lange termijn.

Fase 3: Implementatie en uitvoering

Aan de hand van de strategie voeren we samen met jou de verbeteringen voor de website uit. In deze fase creëren we content, voeren we een backlinkstrategie uit en optimaliseren we samen jouw website op technische en on-page factoren. Als SEO bureau schrijven wij geoptimaliseerde teksten die aansluiten op de zoekintentie van jouw potentiële klanten.

Rapportages en verder optimaliseren

Je ontvangt van Blauwe Monsters altijd een maandelijkse rapportage met de daarin verrichte werkzaamheden en resultaten. Daarnaast zullen de SEO specialisten een proactief advies geven in de vorm van verbeterpunten en suggesties voor zoekmachineoptimalisaties. Op deze manier zorgen wij als SEO bureau ervoor dat er geen kansen onbenut blijven.

Twijfel je nog over SEO uitbesteden? Lees de succesverhalen van onze klanten.

SUCCESVERHAAL MKB AFVAL

Van geen posities naar bovenaan in Google.

Jaarlijkse groei van 50% in organische bezoekers en transacties!

MKB-afval was een start-up binnen de bedrijfsafval markt en zocht een SEO bureau als partner. De website was namelijk nieuw, totaal onvindbaar, rankte nog niet op relevante zoektermen, had weinig content, en geen backlinks. Door met lokale SEO in te spelen op de lokale zoekintentie kwamen er snel goede resultaten.

Strategische meeting van een SEO bureau

Onze expertise als SEO bureau.

Al ruim 10 jaar bestaat Blauwe Monsters als full-service SEO bureau en inmiddels hebben wij al voor duizenden klanten succesvolle SEO trajecten uitgevoerd. Blauwe Monsters is een van de beste SEO bureaus aangezien wij hoge expertise hebben in linkbuilding. Op dit moment is linkbuilding nog steeds het belangrijkste onderdeel om hogere rankings in de zoekresultaten van Google te behalen. Zonder linkbuilding is het zelfs onmogelijk om voor competitieve zoekwoorden in de top 10 van de zoekresultaten vertoont te worden. Daarnaast werken er bij een SEO bureau veel verschillende SEO experts met allemaal eigen expertise in hun vakgebied. Door deze expertises samen te bundelen hebben wij veel succesvolle SEO campagnes uitgevoerd voor onze klanten.

ONTMOET HET TEAM!

Onze SEO specialisten.

Tim Zijlstra

Stagiair Online Marketing.

Thirza van Haastregt

SEO specialist.

Tess Brouwer

SEO specialist.

Ruben Senneker

SEO specialist.

Rens van Oosten

SEO-specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Patrick Wissink

Online marketeer.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Nina de Ruig

Online Marketeer.

Mats Kolf

Stagiair Online Marketing.

Martijn Ouwehand

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Krista Pieterse

Online marketeer.

Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Jorin van Doorn

SEO specialist.

Ilse van Heerwaarden

Stagiair Online Marketing.

Graciela Mulder

Stagiair Online Marketing.

Ehis Van Schijndel

Online marketeer.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Bo de Bast

Online marketeer.

Veelgestelde vragen over een SEO bureau

Hoe kies je het juiste SEO bureau?

Ervaring is enorm belangrijk bij het uitvoeren van SEO werkzaamheden. Blauwe Monsters is inmiddels ruim 10 jaar actief en hierdoor hebben wij ruime SEO ervaring in diverse branches. Daarnaast is transparantie binnen onze werkwijze enorm belangrijk. Wij nemen je altijd mee in het traject en laten als SEO bureau maandelijks de resultaten zien in de vorm van een rapportage. 

Waarom Blauwe Monsters als SEO bureau?

Blauwe Monsters heeft al ruim 10 jaar ervaring opgebouwd als SEO bureau en is daardoor specialist in dit vakgebied. Blauwe Monsters is een full service online marketing bureau met een specialisme in linkbuilding, wat nog steeds een van de meest belangrijke SEO factoren is om hoger in de zoekresultaten te komen. 

Wij zijn transparant in onze werkwijze en sturen maandelijks helder rapportages met de de progressie van het organisch verkeer naar jouw website. Zo kan je overzichtelijk de resultaten van groei van organisch verkeer zien en beoordelen wat de effecten zijn van onze werkzaamheden. Onze diensten zijn dan ook maandelijks opzegbaar. Ben je niet tevreden met de resultaten? Dan kan je maandelijks besluiten om de samenwerking te stoppen. 

Hoe kan ik de resultaten van SEO zien?

De resultaten van SEO zijn te beoordelen aan de groei van zoekwoordposities en de groei in het organisch verkeer dat naar de website toekomt. Ook is het zo dat dit organisch verkeer vaak zorgt voor meer conversies in de vorm van leads of sales. Bij Blauwe Monsters rapporteren we al deze gegevens – en meer – zodat jij inzichtelijk krijgt wat de effecten zijn van onze SEO werkzaamheden. 

Wat werkt er beter SEO of SEA?

Het is lastig om te zeggen welke strategie er beter werkt, want het zijn twee compleet verschillende werelden. SEA is een online strategie waar je direct verkeer kan kopen naar je website. SEO is een online strategie waarbij je investeert en pas op de langere termijn resultaten ziet. Het kan meerdere maanden duren voordat SEO effect begint te krijgen, maar het is vaak wel een meer rendabele strategie. Dit omdat je bij organische zoekresultaten niet per klik betaalt en de klikprijzen traditioneel elk jaar hoger worden. Een organisch zoekresultaat is zonder deze klikprijzen een duurzamere manier van online marketing.

Wat doet een SEO bureau?

Een zoekmachine optimalisatie bureau is gespecialiseerd in online vindbaarheid via zoekmachines zoals Google. SEO kent verschillende aspecten zoals On-page, Off-page en Technische SEO. Bij Blauwe Monsters kijken we wat in jouw situatie nodig is om betere online vindbaarheid te realiseren.

Waarom online marketing uitbesteden aan een bureau?

Online marketing uitbesteden is een specialisme. Een gespecialiseerd SEO bureau zoals Blauwe Monsters heeft ruime ervaring met veel verschillende SEO trajecten. Door de jaren heen hebben wij enorm veel expertise opgebouwd, waardoor we het beste SEO bureau van Nederland zijn.

Bieden jullie naast SEO nog andere diensten aan?

Jazeker! Blauwe Monsters is door de jaren heen uitgegroeid tot een full-service online marketing bureau. Naast SEO bieden wij ook diensten aan als conversie optimalisatie, social media advertising, Google-ads en marketplaces. Heb jij andere online dienstverlening nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel ons over jouw uitdagingen!

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag met zoekmachine optimalisatie!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten content marketing - Blauwe Monsters