Resultaatgericht SEO uitbesteden.

Ben je op zoek naar een SEO bureau die met je meedenkt én ook de uitvoering oppakt? Een partij die in staat is jouw bedrijf meer organische bezoekers en conversies te bezorgen? SEO uitbesteden bij Blauwe Monsters biedt de ondersteuning die je zoekt!

Gratis eerste advies en SEO scan!

SEO uitbesteden door specialisten.

Door de jaren heen hebben we binnen Blauwe Monsters heel veel ervaring opgedaan in SEO uitvoeren voor onze klanten. Wil je content marketing uitbesteden voor je website teksten of een SEO specialist voor strategisch advies? Of ga je binnenkort een websitemigratie uitvoeren en weet je niet waar je moet beginnen? Dan zit je bij Blauwe Monsters goed! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis eerste SEO scan aan.

Ontmoet het team!

Onze SEO specialisten.

Tim Zijlstra

Stagiair Online Marketing.

Thirza van Haastregt

SEO specialist.

Tess Brouwer

SEO specialist.

Ruben Senneker

SEO specialist.

Rens van Oosten

SEO-specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Patrick Wissink

Online marketeer.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Nina de Ruig

Online Marketeer.

Mats Kolf

Stagiair Online Marketing.

Martijn Ouwehand

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Krista Pieterse

Online marketeer.

Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Jorin van Doorn

SEO specialist.

Ilse van Heerwaarden

Stagiair Online Marketing.

Graciela Mulder

Stagiair Online Marketing.

Ehis Van Schijndel

Online marketeer.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Bo de Bast

Online marketeer.

Ga de concurrentiestrijd aan!

Bereik hogere posities in Google met het uitbesteden van SEO.

Als onderneming is het belangrijk om goed vindbaar te zijn binnen de zoekmachines. Een hoge positie binnen de zoekmachines resulteert namelijk tot een betere vindbaarheid, wat ook voor meer klanten en meer omzet zorgt. Het is daarom belangrijk om SEO uit te besteden en mee te nemen binnen de online marketingstrategie.

Wanneer je hebt besloten om gebruik te maken van SEO, heb je twee keuzes. SEO zelf uitvoeren of SEO uitbesteden. Binnen een SEO strategie is een kritische blik zeer belangrijk. Je moet namelijk rekening houden met verschillende aspecten en deze aspecten dienen aandachtig behandeld te worden.

Een SEO specialist van Blauwe Monsters helpt jou met de SEO gerelateerde activiteiten en het bereiken van de top positie binnen Google. Dit doen wij met maandelijkse rapportages van de posities in de zoekmachine. Samen gaan we naar de top.

Als bedrijf wil je natuurlijk bovenaan de zoekresultaten staan. Dit maakt jouw website beter zichtbaar en zorgt voor meer bezoekers, klanten en omzet. Terwijl jij denkt aan de toppositie binnen Google, denken de concurrenten daar ook aan. Er is een sterke concurrentiestrijd voor de toppositie waar je rekening mee moet houden. SEO is een onderdeel van de online marketingstrategie waar constant optimalisaties nodig zijn om te winnen.

Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie kom je hoger in de zoekresultaten binnen Google. Je komt niet zomaar bovenaan in Google. De verhouding tussen jouw eigen bedrijf, de concurrenten, maar ook Google spelen een grote rol binnen een SEO strategie. Zowel de concurrenten als de zoekmachines blijven zich ontwikkelen. Daarom is het niet gemakkelijk om hoger, of zelf bovenaan in Google te staan.

Een SEO strategie vergt veel tijd en energie. Ook dient er strategisch gekeken te worden naar welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw bedrijf, in combinatie met de content die op de website staat, of nog geschreven dient te worden. Kortom, door SEO uit te besteden heb je een team aan ervaren SEO specialisten die deze taken voor je overnemen.

Kansen pakken

Waarom SEO uitbesteden?

Diensten technische SEO site audit - Blauwe Monsters

We weten allemaal hoe belangrijk Google is voor ons. Google zorgt ervoor dat jouw online onderneming makkelijker vindbaar is op het internet. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets, nieuwe schoenen of zelfs een ervaren stukadoor, begin je jouw zoektocht naar deze producten of diensten in Google. 90% van de Nederlanders begint zijn zoektocht online. Daarom wil je dat jouw bedrijf hoog staat binnen de zoekmachines. Wij hebben er ons werk van gemaakt om Google uit te spelen. Daarom is SEO uitbesteden aan Blauwe Monsters een goed idee.

Door te focussen op zoekmachine optimalisatie wordt er gewerkt aan verschillende elementen binnen de website. Zo dient content geoptimaliseerd te worden met behulp van de meest relevante zoekwoorden binnen de zoekmachine. Tegenwoordig eist Google steeds meer. Zo dient de website gebruiksvriendelijk en toegankelijk te zijn. Denk hierbij aan snelle responstijden en een goede navigatie op de website. Deze elementen worden steeds belangrijker en daarom is een goed functionerende website van groot belang. SEO uitbesteden is een onderdeel van de online marketingstrategie dat helpt met het optimaliseren van de website. Bovendien helpt SEO ook met het behalen van betere posities binnen de zoekmachine.

Geen sprint maar een marathon

SEO uitbesteden is een langdurig traject.

Het behalen van de toppositie binnen de organische zoekresultaten is niet makkelijk. Je bent namelijk afhankelijk van verschillende aspecten. Zo ben je afhankelijk van de concurrentie binnen de markt waar jouw bedrijf opereert. Een groot deel van jouw concurrentie zal zich ook bezig houden met SEO. Als jij je als ondernemer niet bezig houdt met SEO, zal het moeilijker worden om te concurreren met de partijen die zich wel focussen op de organische zoekresultaten. Zij zullen een voorsprong kweken die op de lange weg niet meer in te halen valt.

Als online ondernemer moet je focussen op zoekmachineoptimalisatie. Door SEO uit te besteden werk je aan de weg naar topposities binnen de organische zoekresultaten. Als jouw online onderneming weergeven wordt op de eerste pagina binnen Google, zal dit ook grote impact hebben op het aantal bezoekers en online verkopen op de website.

Mede dankzij de online concurrentie is het niet makkelijk om de eerste pagina binnen Google te halen. Een goed SEO traject duurt maanden tot jaren. Als online ondernemer is het moeilijk om te focussen op meerdere aspecten en daarom zal Blauwe Monsters helpen met het volledige SEO traject van jouw onderneming.

content, techniek en autoriteit

De 3 pijlers van zoekmachine optimalisatie.

Inmiddels weten we nu wat zoekmachine optimalisatie is, waarom zoekmachine optimalisatie belangrijk is en dat SEO helpt om hoger in Google te komen. Maar hoe kan je effectief aan je SEO werken? Binnen SEO onderscheiden we drie pijlers die elkaar ondersteunen binnen SEO. Technische SEO is een onderdeel dat steeds belangrijker wordt binnen Google. Je wilt namelijk dat de website goed functioneert en gebruiksvriendelijk is voor de klant. Dit houdt in dat de website technisch in orde moet zijn om goed te kunnen functioneren. Google waardeert goed functionerende websites en beloond deze websites met betere posities binnen de zoekmachines. De techniek van de website kan veel impact hebben en daarom wordt het gezien als een steunpilaar binnen SEO.

Content of on-page SEO, behoort ook tot één van de pijlers en heb je voor een groot deel zelf in de hand. Jij bepaalt namelijk welke content op de website komt. Toch is het belangrijk om de content strategisch in te vullen. Aan de hand van een zoekwoorden onderzoek wordt in kaart gebracht welke zoekwoorden en zoekvolumes interessant zijn voor de specifieke webpagina en aan de hand van het zoekwoorden onderzoek wordt de content ingevuld. Content met de juiste zoekwoorden wordt als relevant ervaren door Google, wat resulteert in betere posities.

Linkbuilding of off-page SEO, is de hekkensluiter binnen SEO. Door middel van linkbuilding wordt er gewerkt aan het verbeteren van de autoriteit van de website. Zo linken externe websites door naar jouw website. Door middel van linkbuilding wordt er gewerkt aan de autoriteit, maar ook aan de topposities binnen Google. Linkbuilding kost veel tijd en energie. Daarom nemen wij deze taken graag van jou over! Wij hebben jaren ervaring in linkbuilding uitbesteden.

Dit doen wij voor jou

Waarom SEO uitbesteden bij Blauwe Monsters?.

Je hebt ervoor gekozen om SEO uit te besteden bij een online marketingbureau. Waarom is Blauwe Monsters het juiste SEO bureau voor jou? Het antwoord is heel simpel. Als bedrijf kies je natuurlijk voor expertise en ervaring. Blauwe Monsters heeft al jarenlang ervaring met het helpen van klanten binnen de zoekmachines. Al honderden klanten zijn je voor geweest. Kies daarom voor kennis en kwaliteit met het uitbesteden van online marketing: Kies Blauwe Monsters voor het uitbesteden van SEO!

Wanneer je kiest voor het uitbesteden van jouw SEO activiteiten bij Blauwe Monsters, krijg je een eigen SEO-specialist toegewezen. De SEO-specialisten hebben jaren ervaring binnen het vak. Met de SEO-specialist wordt de strategie voor de komende maanden in kaart gebracht. Ook wordt je altijd op de hoogte gehouden van de voortgang binnen de strategie.

Blauwe Monsters hecht veel waarde aan interactie met klanten. Wij houden jou maandelijks op de hoogte van de behaalde resultaten door middel van een rapportage. Deze rapportages bevatten alle informatie omtrent jouw SEO strategie.

SEO is een belangrijk onderdeel binnen de online marketingstrategie. Je wilt immers binnen de topposities staan, wat niet makkelijk. Door middel van een goede SEO strategie kunnen deze top posities behaald worden.

Als klant van Blauwe Monsters nemen wij graag alle SEO gerelateerde taken van jou over. Zo hoef jij niet om te kijken naar de SEO taken die uitgevoerd moeten worden. Wij overleggen maandelijks over de voortgang van de strategie. We brengen je op de hoogte van de taken die afgelopen maand zijn verricht voor jouw website.

Bij Blauwe Monsters nemen wij het werk heel serieus. Zo kan je een volledige SEO strategie bij ons uitbesteden, waarbij we focussen op de volgende SEO gerelateerde activiteiten, zoals:

  • Zoekwoorden onderzoek

  • Technische SEO analyse

  • Content optimalisatie

  • Linkbuilding

  • Rapporteren en monitoren

maatwerk

Wat kost SEO uitbesteden?

De kosten voor SEO uitbesteden verschillen per klant en website. We zeggen altijd: SEO is maatwerk. Iedere website heeft een aangepast voorstel nodig, afhankelijk van de huidige situatie en de concurrentie op de markt.

Aan de hand van een SEO scan, die wordt uitgevoerd door één van onze specialisten, analyseren wij de website op basis van verschillende factoren. Zo kijken we hoe de website scoort binnen de zoekmachine, hoeveel verwijzende domeinen er doorlinken naar de website en hoe de concurrenten binnen de markt presteren. Op basis van de SEO scan wordt er vrijblijvend advies gegeven en wordt er strategisch bepaald hoeveel uur de SEO strategie gaat kosten. Dit wordt afgestemd op jouw wensen.

Veelgestelde vragen over SEO uitbesteden

Waarom zou ik SEO uitbesteden bij Blauwe Monsters?

Het uitvoeren van SEO werkzaamheden kost veel tijd en hierbij zul je vaak de ervaring missen die een een online marketing bureau wel in huis heeft. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie zonder tools bijna niet te doen. Helaas zijn deze tools vaak erg duur en daarom niet interessant om zelf voor te betalen. Bij Blauwe Monsters hebben we ruim 9 jaar ervaring op het gebied van SEO en beschikken we over alle mogelijke tools die jouw digitale strategie naar een volgende stap brengen. Met zoekmachine optimalisatie uitbesteden bij Blauwe Monsters ben je verzekerd van specialisme, ervaring en alle technische benodigdheden voor jouw SEO strategie.

Hoe lang duurt het voordat ik SEO resultaten zie?

Dit verschilt heel erg met een aantal factoren zoals de concurrentie, de niche van jouw website en de budget-mogelijkheden. Het kan zo zijn dat je na twee maanden al duidelijk resultaat ziet van SEO, echter zien we dat bij sommige klanten pas echte resultaten worden geboekt naar ongeveer vier á vijf maanden. 

Wat kunt je naast SEO nog meer uitbesteden?

Wij zijn een full-service online marketing bureau. Dat wil zeggen dat wij nog veel meer andere diensten kunnen aanbieden, zoals SEA, CRO, social media advertising, marketplaces en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wat kost het uitbesteden van SEO bij jullie?

Dat ligt aan de omvang van het project en aan jouw wensen als klant. Bij een kleine website met minder productcategorieën zal het uitbesteden van SEO minder kosten dan bij een website met meer productcategorieën. Ook speelt de concurrentie mee en de huidige stand van jouw website. Uiteraard gaan we hiervoor graag een keer in gesprek en kunnen wij een analyse en voorstel voor jouw specifieke situatie maken.

Waar wacht je nog op?

Start vandaag nog met uitbesteden van SEO!

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden op het gebied van SEO en helpen je graag met jouw digitale kansen. Neem contact met ons op en krijg gratis vrijblijvend advies. Onze SEO specialisten bespreken de mogelijkheden graag met je.

Vrijblijvend advies