Resultaatgericht SEO uitbesteden.

Ben je op zoek naar een SEO bureau die met je meedenkt én ook de uitvoering oppakt? Een partij die in staat is jouw bedrijf meer organische bezoekers en conversies te bezorgen? SEO uitbesteden bij Blauwe Monsters biedt de ondersteuning die je zoekt!

Gratis eerste advies en SEO scan!

SEO laten doen door specialisten.

Door de jaren heen hebben we binnen Blauwe Monsters heel veel ervaring opgedaan in SEO uitvoeren voor onze klanten. Wil je content marketing uitbesteden voor je website teksten of een SEO specialist voor strategisch advies? Of ga je binnenkort een websitemigratie uitvoeren en weet je niet waar je moet beginnen? Dan zit je bij Blauwe Monsters goed! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis eerste SEO scan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontmoet het team!

Onze SEO specialisten.

Thirza van Haastregt
Thirza van Haastregt

SEO specialist.

Tess Brouwer
Tess Brouwer

SEO specialist.

Ruben Senneker
Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen
René van Steen

SEO specialist.

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

Martijn
Martijn Ouwehand

SEO specialist.

Maiko Buttner
Maiko Buttner

SEO specialist.

Koen Egberts
Koen Egberts

Operationeel manager.

Klaas Schuijt
Klaas Schuijt

Operationeel manager.

Jorin van Doorn
Jorin van Doorn

SEO specialist.

Demi Zoetendaal
Demi Zoetendaal

Content specialist & Operationeel coördinator.

Chris Verhoef
Chris Verhoef

Content specialist.

Britt Hillaert
Britt Hillaert

Content specialist.

Berend Koudijs
Berend Koudijs

SEO specialist.

Alisa Bik
Alisa Bik

Content specialist.

Ga de concurrentiestrijd aan!

Kom hoger in de zoekresultaten.

Als onderneming is het belangrijk om goed vindbaar te zijn binnen de zoekmachines. Een hoge positie binnen de zoekmachines resulteert namelijk tot een betere vindbaarheid, wat ook voor meer klanten en meer omzet zorgt. Het is daarom belangrijk om SEO mee te nemen binnen de online marketingstrategie.

Wanneer je hebt besloten om gebruik te maken van SEO, heb je twee keuzes. SEO zelf uitvoeren of SEO uitbesteden. Binnen een SEO strategie is een kritische blik zeer belangrijk. Je moet namelijk rekening houden met verschillende aspecten en deze aspecten dienen aandachtig behandeld te worden.

De SEO specialisten van Blauwe Monsters helpen jou met de SEO gerelateerde activiteiten en het bereiken van de top positie binnen Google. Dit doen wij met maandelijkse rapportages van de posities in de zoekmachine. Samen gaan we naar de top.

Als bedrijf wil je natuurlijk bovenaan de zoekresultaten staan. Dit maakt jouw website beter zichtbaar en zorgt voor meer bezoekers, klanten en omzet. Terwijl jij denkt aan de toppositie binnen Google, denken de concurrenten daar ook aan. Er is een sterke concurrentiestrijd voor de toppositie waar je rekening mee moet houden. SEO is een onderdeel van de online marketingstrategie waar constant optimalisaties nodig zijn om te winnen.

Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie kom je hoger in de zoekresultaten binnen Google. Je komt niet zomaar bovenaan in Google. De verhouding tussen jouw eigen bedrijf, de concurrenten, maar ook Google spelen een grote rol binnen een SEO strategie. Zowel de concurrenten als de zoekmachines blijven zich ontwikkelen. Daarom is het niet gemakkelijk om hoger, of zelf bovenaan in Google te staan.

Een SEO strategie vergt veel tijd en energie. Ook dient er strategisch gekeken te worden naar welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw bedrijf, in combinatie met de content die op de website staat, of nog geschreven dient te worden. Kortom, door SEO uit te besteden heb je een team aan ervaren SEO specialisten die deze taken voor je overnemen.

Kansen pakken

Waarom SEO uitbesteden?

Diensten technische SEO site audit - Blauwe Monsters

We weten allemaal hoe belangrijk Google is voor ons. Google zorgt ervoor dat jouw online onderneming makkelijker vindbaar is op het internet. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets, nieuwe schoenen of zelfs een een ervaren stucadoor, begin je jouw zoektocht naar deze producten of diensten in Google. 90% van de Nederlanders begint zijn zoektocht online. Daarom wil je dat jouw bedrijf hoog staat binnen de zoekmachines. Wij hebben er ons werk van gemaakt om Google uit te spelen. Daarom is SEO uitbesteden aan Blauwe Monsters een goed idee.

Door te focussen op SEO wordt er gewerkt aan verschillende elementen binnen de website. Zo dient content geoptimaliseerd, met behulp van de meest relevante zoekwoorden binnen de zoekmachine. Tegenwoordig eist Google steeds meer. Zo dient de website gebruiksvriendelijk en toegankelijk te zijn. Denk hierbij aan snelle responstijden en een goede navigatie op de website. Deze elementen worden steeds belangrijker en daarom is een goed functionerende website van groot belang. SEO is een onderdeel van de online marketingstrategie dat helpt met het optimaliseren van de website. Tevens helpt SEO ook met het behalen van betere posities binnen de zoekmachine.

Geen sprint maar een marathon

SEO is een langdurig traject.

Het behalen van de toppositie binnen de organische zoekresultaten is niet makkelijk. Je bent namelijk afhankelijk van verschillende aspecten. Zo ben je afhankelijk van de concurrentie binnen de markt waar jouw bedrijf opereert. Een groot deel van jouw concurrentie zal zich ook bezig houden met SEO. Als jij je als ondernemer niet bezig houdt met SEO, zal het moeilijker worden om te concurreren met de partijen die zich wel focussen op de organische zoekresultaten. Zij zullen een voorsprong kweken die op de lange weg niet meer in te halen valt.

Als online ondernemer moet je focussen op zoekmachineoptimalisatie. Door SEO uit te besteden werk je aan de weg naar topposities binnen de organische zoekresultaten. Als jouw online onderneming weergeven wordt op de eerste pagina binnen Google, zal dit ook grote impact hebben op het aantal bezoekers en online verkopen op de website.

Mede dankzij de online concurrentie is het niet makkelijk om de eerste pagina binnen Google te halen. Een goed SEO traject duurt maanden tot jaren. Als online ondernemer is het moeilijk om te focussen op meerdere aspecten en daarom zal Blauwe Monsters helpen met het volledige SEO traject van jouw onderneming.

content, techniek en autoriteit

De 3 pijlers van SEO.

Inmiddels weten we nu wat SEO is, waarom SEO belangrijk is en dat SEO helpt met de organische zoekresultaten binnen Google. Maar hoe kan je effectief aan je SEO werken? Binnen SEO onderscheiden we drie pijlers die elkaar ondersteunen binnen SEO. Technische SEO is een onderdeel dat steeds belangrijker wordt binnen Google. Je wilt immers dat de website goed functioneert en gebruiksvriendelijk is voor de klant. Dit houdt in dat de website technisch in orde moet zijn om goed te kunnen functioneren. Google waardeert goed functionerende websites en beloond deze websites met betere posities binnen de zoekmachines. De techniek van de website kan veel impact hebben en daarom wordt het gezien als een steunpilaar binnen SEO.

Content, of te wel on-page SEO, behoort ook tot één van de pijlers en heb je voor een groot deel zelf in de hand. Jij bepaalt immers welke content op de website komt. Toch is het belangrijk om de content strategisch in te vullen. Aan de hand van een zoekwoorden onderzoek wordt in kaart gebracht welke zoekwoorden en zoekvolumes interessant zijn voor de specifieke webpagina en aan de hand van het zoekwoorden onderzoek wordt de content ingevuld. Content met de juiste zoekwoorden wordt als relevant ervaren door Google, wat resulteert in betere posities.

Linkbuilding, of te wel off-page SEO, is de hekkensluiter binnen SEO. Door middel van linkbuilding wordt er gewerkt aan het verbeteren van de autoriteit van de website. Zo linken externe websites door naar jouw website. Door middel van linkbuilding wordt er gewerkt aan de autoriteit, maar ook aan de topposities binnen Google. Linkbuilding kost veel tijd en energie. Daarom nemen wij deze taken graag van jou over! Wij hebben jaren ervaring in linkbuilding uitbesteden.

Waarom SEO uitbesteden bij Blauwe Monsters?

Dit doen wij voor jou.

Je hebt ervoor gekozen om SEO uit te besteden bij een online marketingbureau. Waarom is Blauwe Monsters het juiste bureau voor jou? Het antwoord is heel simpel. Als bedrijf kies je natuurlijk voor expertise en ervaring. Blauwe Monsters heeft al jarenlang ervaring met het helpen van klanten binnen de zoekmachines. Al honderden klanten zijn je voor geweest. Kies daarom voor een online marketing met kennis en kwaliteit: Kies voor Blauwe Monsters!

Wanneer je kiest voor het uitbesteden van jouw SEO activiteiten bij Blauwe Monsters, krijg je een eigen SEO-specialist toegewezen. De SEO-specialisten hebben jaren ervaring binnen het vak. Met de SEO-specialist wordt de strategie voor de komende maanden in kaart gebracht. Ook wordt je altijd op de hoogte gehouden van de voortgang binnen de strategie.

Blauwe Monsters hecht veel waarde aan interactie met klanten. Wij houden jou maandelijks op de hoogte van de behaalde resultaten door middel van een rapportage. Deze rapportages bevatten alle informatie omtrent jouw SEO strategie.

SEO is een belangrijk onderdeel binnen de online marketingstrategie. Je wilt immers binnen de topposities staan, wat niet makkelijk. Door middel van een goede SEO strategie kunnen deze top posities behaald worden.

Als klant van Blauwe Monsters nemen wij graag alle SEO gerelateerde taken van jou over. Zo hoef jij niet om te kijken naar de SEO taken die uitgevoerd moeten worden. Wij overleggen maandelijks over de voortgang van de strategie. We brengen je op de hoogte van de taken die afgelopen maand zijn verricht voor jouw website.

Bij Blauwe Monsters nemen wij het werk heel serieus. Zo kan je een volledige SEO strategie bij ons afnemen, waarbij we focussen op de volgende SEO gerelateerde activiteiten, zoals:

  • Zoekwoorden onderzoek

  • Technische SEO analyse

  • Content optimalisatie

  • Linkbuilding

  • Rapporteren en monitoren

maatwerk

Wat kost SEO uitbesteden?

De kosten voor een goede SEO strategie verschilt per klant en website. We zeggen altijd: SEO is maatwerk. Iedere website heeft een aangepast voorstel nodig, afhankelijk van de huidige situatie en de concurrentie op de markt.

Aan de hand van een SEO scan, dat wordt uitgevoerd door één van onze specialisten, analyseren wij de website op basis van verschillende factoren. Zo kijken we hoe de website scoort binnen de zoekmachine, hoeveel verwijzende domeinen er doorlinken naar de website en hoe de concurrenten binnen de markt presteren. Op basis van de SEO scan wordt er vrijblijvend advies gegeven en wordt er strategisch bepaald hoeveel uur de SEO strategie gaat kosten. Dit wordt afgestemd op jouw wensen.

Waar wacht je nog op?

Start vandaag nog met SEO laten doen!

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden op het gebied van SEO en helpen je graag met jouw digitale kansen. Neem contact met ons op en krijg gratis vrijblijvend advies. Onze SEO specialisten bespreken de mogelijkheden graag met je.

Vrijblijvend advies