Feed marketing.

Vandaag de dag is het belangrijk dat jouw bedrijf online zichtbaar is én dat de productdatabase van jouw website volledig up-to-date is. Steeds meer mensen starten namelijk online hun zoektocht naar producten. Met feed marketing brengen onze SEA specialisten jouw producten onder de aandacht bij potentiële klanten. Het resultaat is hogere omzet, ook op andere platforms zoals Google Shopping.

Diensten feed marketing ads - Blauwe Monsters
Binnen 24 uur contact

Optimaliseer vandaag nog jouw feeds!

We zijn benieuwd naar jouw uitdaging! Onze advertising specialisten voorzien je graag van advies. Vertel ons hieronder meer over je producten en diensten – we maken graag een eerste vrijblijvende scan, zodat je al gauw handvatten hebt om aan de slag te kunnen.

Een blik op onze werkwijze.

Zo helpen we je met feed optimalisatie.

Vooronderzoek

Onze feed marketing specialisten starten met een inventarisatie van de huidige situatie. Is er bijvoorbeeld al sprake van feed marketing of niet? Op basis van het vooronderzoek wordt de strategie aangepast en de werkzaamheden uitgevoerd. Wanneer er nog niets is ingesteld voor jouw website, dan moet er eerst een programma geïnstalleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan Channable.

Installeren en implementeren

Zodra er een programma aanwezig is, controleren we daarna of alle nodige koppelingen goed staan ingesteld. Indien nodig laden we zelf de koppelingen van jouw producten in. Vervolgens gaan we per marketing kanaal alles inrichten. Ieder kanaal heeft namelijk zijn eigen regels, uitzonderingen en vereisten.

Biedingen

De derde stap is om per marketing kanaal een biedingsstrategie op te stellen. Uiteraard doen onze feed marketing experts dit in overleg met jou. Zodra de biedingen zijn bepaald, dan gaat het systeem zelf aan de slag.

Problem solving

Helaas is zo’n groot traject als feed marketing niet zonder slag of stoot. Wanneer alle bovenstaande stappen zijn doorlopen, dan is er een kans dat problemen zich voordoen. Onze specialisten brengen in kaart wat er mis is gegaan en lossen de problemen op.

Monitoring

Ten slotte monitoren we hoe de opgezette feed marketing verloopt op de diverse marketing kanalen. Zo controleren we of de biedingen juist zijn ingesteld en of er aanpassingen nodig zijn. Hierdoor creëren we een optimaal efficiënte werkwijze en profiteer jij van de voordelen van goed ingestelde feed marketing.

Ontmoet het team

Onze feedmarketing specialisten.

Corné Ouwerkerk
Corné Ouwekerk

PPC Specialist.

Robin Wentzel
Robin Wentzel

Afdelings manager SEA.

Reinier van Duijne

SEA Specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met feed marketing!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies