Linkbuilding in Engeland.

Richt jouw website zich op de Engelse markt en wil je je organische posities omhoog krijgen? Dan is het vergaren van Engelse backlinks onmisbaar in jouw SEO strategie!

OVER BLAUWE MONSTERS

Waarom Blauwe Monsters als linkbuilding specialist?

Bij Blauwe Monsters hebben we al ruim 10 jaar ervaring in de wereld van linkbuilding. Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd met domeinen. Dit betekent dat wij links op een groot arsenaal aan websites kunnen plaatsen, waaronder veel Engelse domeinen. Heb jij een website in een bepaalde branche of niche? Wij zorgen altijd dat de externe websites waar wij op plaatsen relevant zijn aan jouw website, zodat de beste resultaten worden geboekt. Wij werken daarnaast op een transparante werkwijze met vaste maandelijkse kosten.

Linkbuilding uitbesteden voor Engeland?

Linkbuilding is een ingewikkeld proces, het vergaren van backlinks kost namelijk erg veel tijd en voor linkbuilding analyses zijn erg dure tools noodzakelijk. Daarom maken veel online bedrijven de keuze om linkbuilding uit te besteden.
Op zoek naar een SEO bureau dat veel ervaring heeft met linkbuilding in de Engelse markt? Dan ben je bij Blauwe monsters aan het juiste adres. De eerste analyse krijg je van ons, waardoor je precies weet wat voor kwaliteiten wij in huis hebben!

Aandachtspunten bij linkbuilding in Engeland

Relevantie

De belangrijkste ranking factor van zoekmachine optimalisatie is of je relevant bent voor het zoekverkeer. Als je door Engels zoekverkeer gevonden wilt worden, moet je website ook vertaald worden naar het Engels. Daarnaast is het belangrijk dat de links die naar jouw website verwijzen ook van Engelse domeinen afkomstig zijn. Hierdoor zien zoekmachines dat jouw website extra relevant is binnen de Engelse markt. Naast taal en nationale linkbuilding is het ook belangrijk dat externe links van websites uit dezelfde branche komen.

Autoriteit

Autoriteit is minder belangrijk dan relevantie, maar moet zeker niet vergeten worden. Als hoge autoriteit websites (met veel verwijzende links) naar jouw website verwijzen, verhoogt dit de autoriteit van je eigen website. Hierdoor zal je hoger in de zoekresultaten van zoekmachines terecht komen. Om de autoriteit van externe websites te meten gebruiken wij verschillende metrics zoals Domein Autoriteit, Pagina Autoriteit, Trust Flow, en Citation Flow. Naast relevantie kiezen wij hoogwaardige domeinen uit voor jouw linkbuilding strategie.

onderzoek berend

Domeinstructuur

Als je in Engeland gevonden wilt worden door het Engelse zoekverkeer, moet je aangeven aan de zoekmachines met je domeinnaam of URL-structuur dat je relevant bent voor het Engelse zoekverkeer. Dit kan op twee manieren gedaan worden:
Meerdere domeinen: Hiermee geef je met je domeinnaam aan dat het om een Engelse website gaat. Een voorbeeld hiervan zou zijn: blauwemonsters.co.uk en blauwemonsters.nl. Zo weet Google dat het om een Engels domein gaat en dus relevant is voor het Engelse zoekverkeer. Ook herkennen mensen uit Engeland de domeinnaam, waardoor ze de website sneller zullen vertrouwen. Een nadeel hiervan is dat je per land een verschillende domeinnaam hebt, waardoor je op meerdere domeinnamen autoriteit moet opbouwen door middel van linkbuilding.

Enkel domein: In dit voorbeeld werk je aan een enkel domein, waarbij je met een URL-structuur aangeeft dat het om een vertaling van een specifiek land gaat. Een voorbeeld hiervan zou zijn: blauwemonsters.co.uk en blauwemonsters.co.uk/nl. Een voordeel van deze strategie is dat je werkt aan enkel domein en dus minder links nodig hebt dan bij de strategie van meerdere domeinen. Een klein nadeel is dat je geen specifiek domeinnaam hebt per land. Daarom is het aan te raden om een .com-domein te registreren, aangezien dit wereldwijd bekend is.

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in Engeland.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels in Engeland. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding in Engeland!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters