Linkbuilding in Polen.

Als je je organische vindbaarheid wilt verhogen in Polen, dan is er een grote kans dat je aan de slag moet gaan met Linkbuilden.

OVER BLAUWE MONSTERS

Waarom Blauwe Monsters?

Blauwe Monsters is al 10 jaar lang gespecialiseerd in SEO. Door onze expertise hebben wij veel bedrijven mogen helpen om hun organische prestaties te verbeteren en hoge posities in Google te behalen. In de laatste jaren hebben wij hard gewerkt om onze linkbuilding ambities uit te breiden naar de internationale markt. Met ons grote netwerk van bloggers kunnen wij voor jouw bedrijf door heel Europa de beste backlinks verkrijgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding uitbesteden voor Polen?

Als je op zoek bent naar een SEO-bureau dat veel ervaring heeft met linkbuilding, zit je goed bij Blauwe Monsters. Door ons grote netwerk van bloggers kunnen wij vrijwel elke branche voorzien van kwalitatieve in-content backlinks.

Door de jaren heen hebben wij veel Poolse bedrijven zichtbaar gemaakt in zoekmachines. Onze linkbuild strategie is over de laatste jaren vaak aangepast en gegroeid om zo effectief en snel mogelijk organische prestatie verbeteringen voor onze klanten te kunnen verkrijgen.

Wil je dus graag linkbuilden in Polen? Dan laten wij je graag wat succescases zien!
Wil je eerste even bekijken of onze werkwijze goed past bij jouw bedrijf? Dat is geen probleem. De eerste analyse krijg je gratis van ons. Zo kun je direct zien of ons werk voldoet aan je verwachtingen!

Onze linkbuilding werkwijze.

In de loop van de jaren hebben wij een efficiënte werkwijze gecreëerd die zo snel mogelijk resultaten kan realiseren voor je organische vindbaarheid. Zo is er een aantal aandachtspunten die wij in ogenschouw nemen om zo snel mogelijk topposities voor je website te verkrijgen. Wij letten hierbij op het volgende:

Relevantie

Om de waarde van je website te verhogen is het belangrijk dat je inkomende links van relevant verwijzende domeinen komen. Is je bedrijf bijvoorbeeld actief in de verkoop van edelmetalen? Dan zorgen wij dat er backlinks worden geplaatst op domeinen in de financiële branche. Naast relevantie qua branche, is het ook belangrijk om te letten op de locatie van het verwijzend domein. Als je dus wilt linkbuilden in Polen, dan zorgen wij ervoor dat er alleen links op Poolse domeinen worden geplaatst. Zo zien zoekmachines snel dat jouw website een relevant resultaat in de Poolse zoekresultaten zal zijn.

Autoriteit

Naast de relevantie van de verwijzende domeinen is het erg belangrijk om naar de autoriteit te kijken. Autoriteit scores zijn waardes die zoekmachines gebruiken om de kwaliteit van een website of pagina te meten. Wij gebruiken hierbij meestal pagina autoriteit, domein autoriteit, trust flow en citation flow. Ook zijn autoriteit scores een goede manier om voortgang bij je eigen website inzichtelijk te maken.

Domeinstructuur

Domein structuur is de laatste belangrijke factor waar we naar kijken bij linkbuilding in Polen. Er zijn twee manieren hoe domeinstructuur aangepakt kan worden.

Enkel domein: Dit betekent dat al je backlinks naar een domein zullen verwijzen. Je hebt dus een domein waar al de verschillende landen waar je bedrijf actief is onder vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voorbeeld.com/nl, voorbeeld.com/pl etc. Deze domeinstructuur is een stuk goedkoper dan andere structuren, aangezien alle linkwaarde naar 1 website verwijst. Zo bouw je dus snel autoriteit op en zal je organische zichtbaarheid zich snel verhogen. Wel is er met deze domeinstructuur het nadeel, dat het minder duidelijk aan zoekmachines aangeeft voor welke markt de website bestemd is. Als je een domein zoals voorbeeld.nl hebt, in plaats van voorbeeld.com/nl, dan ziet de zoekmachine jouw website veel sneller dan relevant in de Nederlandse zoekresultaten.

Meerdere domeinen: Dit houdt in dat er een ander domein voor elke markt waar je bedrijf actief is wordt aangemaakt. Bedien je de Nederlandse en de Poolse markt? Dan zul je website.nl en website.pl als domeinen hebben. Een voordeel hiervan is dat zoekmachines je site snel als relevant in de toebehorende markten gaan beschouwen. Wel is het vaak iets duurder om met meerdere domeinen te linkbuilden in Polen, aangezien er naar verschillende websites moet worden verwezen, en domein autoriteit dus individueel wordt opgebouwd.

Contact diensten display marketing advertising - Blauwe Monsters

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in Polen.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels in Polen. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding in Polen!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters