Linkbuilding in Denemarken.

Wil je meer winst pakken in de Deense markt door middel van hogere organische posities? Dan is er een grote kans dat je aan de slag moet gaan met linkbuilden.

OVER BLAUWE MONSTERS

Waarom Blauwe Monsters?

Blauwe Monsters is al 10 jaar bezig met het verbeteren van de organische prestaties van veel verschillende bedrijven. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van linkbuilding kunnen wij door heel Europa hoge kwaliteit backlinks voor je realiseren. Wil je dus aan de slag met linkbuilding in Denemarken? Dan zit je bij Blauwe Monsters goed!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding uitbesteden voor Denemarken?

Ben je op zoek naar een marketing bureau dat je kan helpen met linkbuilding in Denemarken? Zoek dan niet verder. Door onze grote database van bloggers en domeinen kunnen wij voor vrijwel elke branche kwalitatieve backlinks realiseren.

Wij hebben door de jaren heen veel bedrijven mogen helpen om hun organische prestaties te verbeteren. Hierdoor weten wij precies waar we goede kwalitatieve links kunnen verkrijgen. Door de juiste content op jouw website te combineren met externe backlinks van hoge autoriteit, liggen goede prestaties in het vooruitzicht!

Wil je dus graag beginnen met linkbuilding in Denemarken? Neem dan contact met ons op! Wil je eerst nog wat voorbeelden van onze recente prestaties zien? Dat is geen probleem, we hebben genoeg succescases die we graag met je delen.

Het kan zijn dat je eerst wilt kijken of onze manier van werken goed bij je organisatie past. Je krijgt de eerste analyse gratis van ons. Zo kun je zien wat voor kwaliteit wij leveren aan onze klanten

Waar wij op letten bij het linkbuilding in Denemarken.

Het verzamelen van waardevolle links die naar jouw website verwijzen, blijft een belangrijk aspect als je hoog wilt ranken in zoekresultaten. Als de verwijzende domeinen van hoge kwaliteit zijn, zal de zoekmachine jouw website als een hogere autoriteit zien binnen het zoekverkeer. Dit zorgt voor hogere zoekposities en dus ook voor meer organisch verkeer. Er is een aantal aandachtspunten waar wij op letten als we gaan linkbuilden in Denemarken.

Relevantie

Het is belangrijk om te kijken naar de relevantie van de domeinen die worden gebruikt als je wilt linkbuilden in Denemarken. Het is bijvoorbeeld belangrijk om alleen vanaf Deense domeinen naar je website te verwijzen. Zo weet de zoekmachine dat jouw content in Denemarken relevant is en zal de browser jouw pagina’s dus ook vaker in Deense zoekresultaten vertonen. Ook is het belangrijk om backlinks te plaatsen op domeinen die relevant zijn aan de niche of branche van jouw bedrijf. Als je bijvoorbeeld in drankverkoop actief bent, dan zullen wij ervoor zorgen dat er backlinks worden geplaatst op domeinen in de eten & drinken-branche. Door ons grote netwerk van domeinen kunnen wij voor elk soort bedrijf een branche passende backlinks vinden.

Autoriteit

Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar de autoriteit van de verwijzende domeinen. Om hier een duidelijker beeld van te krijgen gebruiken wij de volgende waardes: domein autoriteit, pagina autoriteit, trust flow en citation flow. Deze waardes geven een duidelijke indicatie van de kwaliteit van het domein. Om aan zoekmachines aan te geven dat jouw website belangrijk is (en dus hoger in de zoekresultaten vertoond moet worden) is het gebruik van domeinen met hoge autoriteit essentieel. Als zoekmachines zien dat “belangrijke” domeinen naar jouw website verwijzen, zullen ze jouw content ook als belangrijker beschouwen, waardoor je hoger in de zoekresultaten vertoond wordt.

Domeinstructuur

Ten slot is het belangrijk om je domeinstructuur te overwegen. Over het algemeen zijn er 2 verschillende versies van domeinstructuren.

Enkel domein: Dit betekent dat er een centrale website is gebouwd waar een URL aangeeft om welk land het gaat (bijvoorbeeld website.com/dk, website.com/nl, etc.). Het voordeel van deze domeinstructuur is dat alle linkwaarde die bij het linkbuilden naar je domein wordt verwezen op een enkel domein terecht komt. Dit betekent dat je makkelijker je website autoriteit kan opbouwen vergeleken met andere domein structuren.

Meerdere domeinen: Dit betekent dat je per land waar je bedrijf activiteiten uitvoert een ander domein hebt (bijvoorbeeld website.nl, website.dk, etc.). Deze domeinstructuur heeft zijn voor- en nadelen. Een voordeel van meerdere domeinen is dat het erg duidelijk aan de zoekmachine toont voor welk land de website bestemd is. Als je dus een Deense domeincode hebt (.dk), is het waarschijnlijker dat de zoekmachine je in Deense zoekresultaten zal vertonen. Een nadeel van deze domeinstructuur is dat niet alle linkwaarde naar een centraal domein verwijst, maar naar de individuele websites. Zo zal je dus meer backlinks nodig hebben om de autoriteit van je websites op te bouwen, vergeleken met andere domein structuren.

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in Denemarken.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels in Denemarken. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding in Denemarken!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters