Linkbuilding in België.

Wil je meer winst pakken in de Belgische markt door middel van hogere organische posities? Dan moet je waarschijnlijk aan de slag met linkbuilding.

OVER BLAUWE MONSTERS

Waarom Blauwe Monsters?

Blauwe Monsters heeft al 10 jaar ervaring als het beste SEO-bureau in Nederland. Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van linkbuilding kunnen wij voor jouw bedrijf de beste backlinks realiseren. Wil je dus een verbetering zien in je organische vindbaarheid? Ga dan aan de slag met linkbuilding in België bij Blauwe Monsters!

Linkbuilding uitbesteden voor België?

Zoek je naar een online marketing bureau dat vele jaren ervaring heeft met linkbuilding in België? Dan ben je naar de juiste plek gekomen! Door onze jaren van ervaring kunnen wij voor jou de ultieme linkbuild strategie uitwerken. Naast onze strategische expertise hebben wij ook een groot netwerk van domeinen waaruit wij hoge autoriteit backlinks naar je website kunnen sturen. Zo kunnen wij vrijwel elk soort bedrijf voorzien van de meest relevante en kwalitatieve backlinks.
Wil je het liefst eerst kijken of onze werkwijze een goede match is voor jouw bedrijf? Of wil je eerst kijken of onze werkzaamheden echt effect hebben? We hebben veel klanten succescases die we jou graag laten zien. Ook krijg je de eerste analyse gratis van ons, dan weet je direct wat voor kwaliteit werk wij leveren!

Onze aandachtspunten voor linkbuilden in België?

Linkbuilden is al een tijdje een van de meest essentiële factoren als je je organische vindbaarheid wilt verbeteren. Linkbuilding werkt door backlinks te plaatsen op domeinen van een hoge autoriteit. Deze links sturen zo eigenlijk “waarde” naar jouw website, wat de zoekmachine de hint geeft om jouw pagina hoger in de zoekresultaten te vertonen. Als je van plan bent om te gaan linkbuilden in België, is er een aantal punten waar wij aandacht aan besteden, zodat wij zo snel efficiënt mogelijk jouw organische posities kunnen verbeteren.

Relevantie

Om organische zichtbaarheid te verhogen door middel van linkbuilding moet wij letten op de relevantie van de verwijzende links. Zo sturen wij bij het linkbuilden in België alleen links naar je website die van Belgische domeinen komen. Ook letten wij er op dat links alleen op domeinen worden geplaatst die overeenkomen met jouw branche of niche. Verkoop je bijvoorbeeld kamerplanten? Dan zorgen wij ervoor dat wij links plaatsen op domeinen in de woonbranche. Door onze uitgebreid netwerk van websites hebben wij voor iedere branche wel een passend domein vinden voor het linkbuilden in België.

Autoriteit

Als je efficiënt wilt linkbuilden in België is het belangrijk om te kijken naar de autoriteit van de verwijzende domeinen. Wij gebruiken een aantal specifieke waardes om een kwantitatief beeld te bouwen van de waarde van een domein. Deze waardes zijn domein autoriteit, pagina autoriteit, trust flow en citation flow. Door het gebruik van hogere autoriteit domeinen bij het linkbuilden in België zullen zoekmachines jouw website als een hogere autoriteit beschouwen. Hierdoor zullen jouw organische posities snel verhogen!

Whitepaper marketplaces

Domeinstructuur

Tot slot is het belangrijk om naar de domeinstructuur te kijken als je wilt beginnen met linkbuilding in België. Over het algemeen zijn er 2 manieren om dit aan te pakken:

Enkel domein: Dit betekent dat je een enkele website of domein hebt. Een voorbeeld hiervan is “website.com/nl”, of “website.com/be”. Aangezien alle linkbuilding activiteiten dus op een enkel domein worden uitgevoerd, wordt alle linkwaarde naar een centraal punt gericht. Dit zorgt ervoor dat de algemene autoriteit van de website hoger zal zijn vergeleken met andere domein structuren.

Meerdere domeinen: Bij deze domeinstructuur wordt alle linkwaarde gericht op verschillende domeinen. Er zijn dus domeinen voor elk land waar je bedrijf activiteiten uitvoert. Heb je bijvoorbeeld klanten in Nederland en België? Dan heb je waarschijnlijk de domeinen website.nl, website.be etc. Een voordeel van deze structuur is dat zoekmachines sneller begrijpen dat jouw website uit België komt. Zo zal de zoekmachine jouw website als een relevanter zoekresultaat zien. Een nadeel van deze structuur is helaas wel dat de autoriteit van de websites individueel moet worden opgebouwd. Hierdoor heb je dus meer backlinks nodig om de autoriteit van de verschillende websites op te bouwen.

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in België.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels in België. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding in België!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters