Internationale linkbuilding.

Is jouw website actief in het buitenland en wil je daar je organische posities verhogen? Grote kans dat je aan de slag moet gaan met internationale linkbuilding.

Over Blauwe Monsters

Internationale linkbuilding uitbesteden

Door de jaren heen hebben we veel bedrijven geholpen hun organische vindbaarheid te vergroten in het buitenland. Wij hebben hierdoor een uitgebreid netwerk aan websites opgebouwd, waar wij links op kunnen plaatsen. Door de juiste content op je eigen website en een goede autoriteit van externe links, liggen goede organische posities in het vooruitzicht. Voor het uitbesteden van internationale linkbuilding ben jij bij Blauwe Monsters dus aan het goede adres.

Linkbuilding uitbesteden bij Blauwe Monsters?

Als je bezig gaat met SEO in het buitenland, is linkbuilding onmisbaar, want linkbuilding is nog steeds een van de belangrijkste rankingfactoren binnen Google. Dit betekent dat zonder linkbuilding het onmogelijk zal zijn om hoge organische posities te behalen in het buitenland.

Blauwe Monsters is al 10 jaar het beste SEO bureau in Nederland. Door onze expertise op gebied van linkbuilding uit te breiden zijn wij in staat om in heel Europa & de Verenigde Staten de beste backlinks voor jou te realiseren.

Domeinstructuur

Om aan te geven aan Google dat jouw website op een bepaald land focust, kan je kiezen voor twee domeinstructuren. In het voorbeeld van België is dit blauwemonsters.be of blauwemonsters.nl/be/ om aan te geven dat de website relevant is aan België. Beide opties hebben voor- en nadelen. Als je in het laatste geval aan een enkel domein werkt met vervoegingen om het land aan te geven, zullen alle links naar hetzelfde domein verwijzen, waardoor je bouwt aan één enkel sterk domein. Mocht je kiezen om voor verschillende landen verschillende domeinen aan te maken dan heb je dus meer backlinks nodig om de autoriteit van alle aparte domeinen op te bouwen. Wat een groot voordeel is aan deze strategie is dat het voor de zoekmachine duidelijk is welke website dient te ranken in welk land. Ook voor gebruikers toont dit meer vertrouwen, aangezien dit domeinnaam herkenbaar voor ze is.

Relevantie

Het belangrijkste onderdeel van internationale linkbuilding is dat de inkomende links naar jouw website relevant zijn. Dit betekent dat als je wilt ranken in bijvoorbeeld België, je ook links moet verwerven van Belgische domeinen. Naast dat de links relevant moeten zijn aan het land waar je website over gaat, is het ook belangrijk dat de websites relevant zijn aan jouw niche. Heb jij een website waarop je slaapkamerartikelen verkoopt? Dan zullen wij op domeinen plaatsen in de woon & slaapbranche. Tot slot is het belangrijk dat je de taal op jouw website aanpast aan het land waar jij wilt ranken. Zo blijf je extra relevant voor de zoeker, waardoor je hoger in de zoekresultaten zult komen.

Autoriteit

Naast relevantie is de autoriteit van websites waar backlinks vandaan worden geplaatst belangrijk. Er zijn verschillende waardes waar wij naar kijken zoals Domein Autoriteit, Pagina Autoriteit, Trust Flow, en Citation Flow. Relevantie is altijd belangrijker dan autoriteit, echter blijft autoriteit een belangrijke tweede factor. Bij Blauwe Monsters zullen we altijd zorgen dat de links die naar jouw website verwijzen van de hoogste autoriteit zijn.

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in het buitenland.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters