Linkbuilding in Zweden.

Wil je je organische vindbaarheid verbeteren in Zweden? Je moet dan waarschijnlijk aan de slag gaan met linkbuilding in Zweden.

OVER BLAUWE MONSTERS

Waarom Blauwe Monsters?

Blauwe Monsters heeft de laatste 10 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van SEO. In de laatste jaren hebben wij op een internationale schaal ook onze linkbuilding expertise opgebouwd. Met onze resultaatgerichte linkbuilding strategie kunnen wij snel jouw organische vindbaarheid verbeteren en zorgen voor een stabiele plek in de zoekresultaten in Zweden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding uitbesteden voor Zweden?

Zoek je naar een SEO bureau met veel ervaring met linkbuilding in Zweden? Dan zit je goed bij Blauwe Monsters. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk van bloggers en domeinen, waardoor we voor elke branche goede kwalitatieve backlinks kunnen verzorgen. Door samen te werken met Blauwe Monsters kan je veel tijd en nodige moeite besparen als je wilt linkbuilden in Zweden!

Door onze vele jaren ervaring in de Zweedse markt kunnen wij jou gemakkelijk helpen om je organische vindbaarheid te verbeteren. Wij weten precies welke backlinks van goede kwaliteit zijn en waar we deze kunnen verkrijgen. Met de combinatie van externe backlinks van hoge autoriteit domeinen en de juiste content op je eigen website, is goede organische vindbaarheid in Zweden een kwestie van tijd!
Wil je dus graag beginnen met linkbuilding in Zweden? Dan helpen wij jou graag! We laten je graag wat linkbuilding in Zweden succescases zien.

Als je onze manier van werken eerst wilt testen is dit natuurlijk mogelijk. De eerste analyse krijg je van ons, dan weet je precies wat voor kwaliteit wij leveren!

Wat zijn aandachtspunten voor linkbuilden in Zweden?

Linkbuilden is een hele belangrijke factor als je de organische prestaties van je website wilt verbeteren. Door links naar jouw website te plaatsen op domeinen van hoge kwaliteit, zien zoekmachines dat je pagina belangrijk is. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je pagina’s vaker in hogere posities in zoekmachines vertoond worden. Als je wilt gaan linkbuilden in Zweden, is er een aantal punten waarmee we rekening houden om zo goed mogelijk je organische prestaties te verbeteren.

Relevantie

Om snel organische prestaties te verbeteren door middel van linkbuilding in Zweden, is relevantie een erg belangrijk element. Als je wilt ranken in Zweden, is het bijvoorbeeld belangrijk om alleen links te verwerven van Zweedse domeinen. Verder is het ook belangrijk om links op domeinen te plaatsen die relevant zijn voor de niche van jouw bedrijf. Als je bijvoorbeeld buitenplanten verkoopt, dan zorgen wij dat links naar je website op domeinen in de tuinbranche worden geplaatst. Door ons grote netwerk van domeinen hebben wij voor elke niche een passende website.

Autoriteit

Een van de meest essentiële factoren als je wilt linkbuilden in Zweden is de autoriteit van de verwijzende domeinen. Er is een aantal waardes die wij gebruiken om de autoriteit van een domein te bepalen. Wij kijken hierbij naar domein autoriteit, pagina autoriteit, trust flow en citation flow. Door domeinen met een hoge autoriteit te gebruiken bij het linkbuilden in Zweden, zullen zoekmachines jouw website als een relevante website zien. Dit betekent dus dat je organische prestaties snel zullen verbeteren!

Domeinstructuur

De domeinstructuur is de laatste belangrijke factor als we kijken naar linkbuilden in Zweden. Er zijn over het algemeen twee manieren om je internationale domeinstructuur vorm te geven.

Enkel domein: Dit betekent dat je een centraal domein hebt (bijvoorbeeld een .com-domein), waar een URL aangeeft dat het om een Zweedse vertaling gaat (voorbeeld.com/se). Deze structuur heeft als voordeel dat alle linkbuilding-werkzaamheden op een enkel domein worden uitgevoerd, waardoor alle linkwaarde naar een centraal punt verwijst.

Meerdere domeinen: Dit betekent dat er voor verschillende landen aparte domeinen worden aangemaakt. Bijvoorbeeld: voorbeeld.nl, voorbeeld.se etc. Het voordeel hiervan is dat zoekmachines sneller begrijpen dat het een Zweedse website is. Dit beschouwt de zoekmachine dan als een meer relevant zoekresultaat. Wel heeft deze strategie het nadeel dat de domeinautoriteit van de verschillende websites individueel moet worden opgebouwd, en er dus meer links nodig zullen zijn.

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in Zweden.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels in Zweden. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding in Zweden!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters