Linkbuilding in Portugal.

Is jouw bedrijf actief in de Portugese markt en wil je graag je organische vindbaarheid verbeteren? Hoogstwaarschijnlijk moet je dan aan de slag gaan met linkbuilden. Heb je interesse om actiever te worden in de Portugese markt? Organisch zoekverkeer heeft een groot effect op je succes in een nieuwe markt. Als je je organische vindbaarheid wilt uitbreiden dan moet je hoogstwaarschijnlijk aan de slag gaan met linkbuilding in Portugal.

OVER BLAUWE MONSTERS

Waarom Blauwe Monsters?

Blauwe Monsters is een SEO bureau dat al 10 jaar ervaring heeft met SEO in Nederland en het buitenland. Over de afgelopen 10 jaar hebben wij strategieën ontwikkeld om met onze linkbuilding diensten zoveel mogelijk resultaat te boeken. Inmiddels hebben wij toegang tot de beste backlinks van heel Europa en weten we precies welke backlinks wel en niet werken. Als je je SEO-prestaties in Portugal wilt verbeteren, dan ben je bij Blauwe Monsters dus aan het juiste adres.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze voor linkbuilden in Portugal

Als je gaat werken aan SEO in Portugal, dan blijft linkbuilden een erg belangrijke ranking factor voor organische groei. Je doel is waarschijnlijk om hoge organische posities binnen Google te bereiken. Hierbij zul je vrijwel altijd moeten linkbuilden op de belangrijke pagina’s binnen je website. Om jouw bedrijf het beste te helpen, hebben wij tijdens de laatste 10 jaren een optimale linkbuildstrategie ontwikkeld die zo snel mogelijk organische resultaten kan realiseren. Hierbij letten wij op het volgende:

Relevantie

Relevantie van de links die naar jouw website verwijzen is een erg belangrijk onderdeel van linkbuilden. Als je wilt ranken in Portugal, dan zorgen wij ervoor dat de inkomende links naar jouw website ook komen vanaf Portugese domeinen. Hiernaast zorgen wij ervoor dat de backlinks niet alleen overeenkomen met het land waarin je wilt linkbuilden, maar dat de backlinks overeenkomen met jouw website-niche. Heb jij bijvoorbeeld een website die vliegtickets verkoopt? Dan zullen wij links plaatsen op domeinen in de vakantiebranche.

Autoriteit

Naast relevantie zijn de autoriteit factoren van de verwijzende domeinen erg belangrijk. Wij letten dus op waardes zoals Domein autoriteit, pagina autoriteit, trust flow en citation flow. Door onze grote database van domeinen zorgen wij ervoor dat de links die naar jouw pagina verwijzen altijd van de hoogste kwaliteit zijn!

Domeinstructuur

Tot slot is de structuur van je domein een belangrijke factor als je wilt linkbuilden in Portugal. Hierbij zijn er twee opties:
Enkel domein: Een enkel domein betekent dat je een website hebt waar een URL aangeeft dat het om een Portugees domein gaat (denk hierbij aan voorbeeld.com/pt). Een voordeel van deze domeinstructuur is dat alle linkbuilding activiteiten op een enkele website focussen, wat de algemene autoriteit van de website verhoogt vergeleken met andere domeinstructuren.
Meerdere domeinen: Dit betekent dat er per land waar je bedrijf actief is een uniek domein wordt aangemaakt (denk hierbij aan voorbeeld.nl, voorbeeld.pt, etc.). Een voordeel hiervan is dat zoekmachines makkelijker begrijpen dat het om een Portugees domein gaat. Deze domeinstructuur heeft wel het nadeel dat linkbuildactiviteiten focussen op meerdere websites, wat dus betekent dat de domeinautoriteit individueel wordt opgebouwd. Dit zorgt er vaak voor dat je meer links nodig zal hebben om je doelen te bereiken.

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in Portugal.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels in Portugal. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding in Portugal!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters