Linkbuilding in Frankrijk.

Heb jij een website die actief is in de Franse markt en wil je jouw organische verkeer vergroten? Dan is linkbuilding in Frankrijk onmisbaar voor jouw Franse SEO strategie! Linkbuilding is namelijk nog steeds een van de belangrijkste ranking factoren voor zoekmachines.

OVER BLAUWE MONSTERS

Waarom Blauwe Monsters als Franse linkbuilding specialist?

Ben je op zoek naar een bureau dat veel mogelijkheden heeft voor linkbuilding in Frankrijk? Door de jaren heen hebben we veel bedrijven mogen helpen de organische vindbaarheid te vergroten in Frankrijk. Bij Blauwe Monsters hebben we al ruim 10 jaar ervaring in de wereld van linkbuilding, waardoor we een groot netwerk van domeinnamen hebben opgebouwd. Zo weten we precies welke links wel werken en welke links niet. Door de juiste content op je eigen website en goede autoriteit van relevante externe links uit Frankrijk behaal je hoge organische posities in dit land. Wil je onze manier van werken testen? Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie specifiek kunnen betekenen? De eerste linkbuilding analyse krijg je van ons. Zo weet je precies wat voor kwaliteit wij in huis hebben!

Linkbuilding uitbesteden voor Frankrijk?

Ben je op zoek naar een bureau dat veel ervaring heeft met linkbuilding in Frankrijk? Zoek dan niet verder. Blauwe Monsters heeft de grootste database van bloggers. Vrijwel elke branche kunnen wij voorzien van de meest kwalitatieve backlinks. Door ons in te zetten bespaar je veel tijd en nodige moeite.

Door de jaren heen hebben we heel veel mooie bedrijven mogen helpen de organische vindbaarheid omhoog te werken in Frankrijk. Zo weten we precies waar je wel en niet links kunt verkrijgen. Door de juiste content op je eigen website en een goede autoriteit van externe links, zijn goede posities in het vooruitzicht.

Dus wil jij je linkbuilding voor Frankrijk uitbesteden? We hebben genoeg succescases die we jullie graag laten zien.

Wil je onze manier van werken testen? Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie specifiek kunnen betekenen? De eerste analyse krijg je van ons. Zo weet je precies wat voor kwaliteit wij in huis hebben!

Aandachtspunten voor kwalitatieve linkbuilding in Frankrijk

Relevantie

Om hoog te scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines in Frankrijk, is het allereerst belangrijk dat je relevant bent voor je zoekverkeer. Als je goede resultaten wilt behalen in Frankrijk, betekent dit dat je website ook vertaald moet worden in het Frans. Voor linkbuilding is het belangrijk dat externe links die naar jouw website verwijzen ook afkomstig zijn van Franse .fr-domeinen. Tot slot is het belangrijk dat de externe websites die naar jouw website verwijzen relevant zijn aan jouw branche.

Autoriteit

Naast relevantie komt op de tweede plaats autoriteit van de externe websites. Als jij externe links krijgt van hoge autoriteit websites in Frankrijk (met veel backlinks) dan wordt jouw website ook als een autoriteit gezien door de zoekmachines. Dit betekent dat je sneller zult groeien in de Franse zoekresultaten. Bij het plaatsen van backlinks kijken wij naar verschillende waardes voor het uitkiezen van domeinen zoals: Domein Autoriteit, Pagina Autoriteit, Trust Flow, en Citation Flow.

Domeinstructuur

Tot slot moet je met je domeinnaam of URL-structuur aangeven aan zoekmachines dat jouw website relevant is voor het Franse zoekverkeer. Dit kan je met twee strategieën bewerkstelligen:
Een enkel domein: Met deze strategie werk je aan een enkel domein met linkbuilding in Frankrijk en andere landen. Een voorbeeld hiervan zou zijn blauwemonsters.com/fr/ en blauwemonsters.com/nl/. Je geeft met je URL-structuur aan de zoekmachine aan dat de website vertaald is naar een specifiek land. Een voordeel van deze strategie is dat alle links naar hetzelfde domein verwijzen, waardoor je minder links nodig hebt. Een nadeel hiervan is dat je niet een domein specifiek aan een land hebt waardoor je minder relevant kan zijn.

Meerdere domeinen per land: Met deze strategie maak je verschillende domeinen aan, specifiek aan een bepaald land. Dit zou bijvoorbeeld blauwemonsters.fr en blauwemonsters.nl zijn in het voorbeeld van hierboven. Een voordeel hiervan is dat zoekverkeer van de specifieke landen deze domeinnamen herkennen. Ook de zoekmachine begrijpt uitstekend voor welk land de website bedoeld is. Een nadeel hiervan is dat je autoriteit met linkbuilding moet opbouwen voor meerdere domeinen, waardoor je dus meer links nodig hebt.

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in Frankrijk.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels in Frankrijk. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding in Frankrijk!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters