Online Marketing Detachering.

In deze tijd van digitalisering is de inzet van online marketing voor veel bedrijven noodzakelijk, en een gedetacheerde online marketeer kan de oplossing zijn.

online marketing detachering whitepaper
Specialist on demand

Interim Online Marketeer.

Strategische meeting van een SEO bureau

Veel diensten zijn op uurbasis maandelijks uit te voeren, maar sommige uitdagingen vragen om iemand die zich in de opdracht vastbijt. In die gevallen is het interessant om een Blauw Monster als interim online marketeer in dienst te nemen. Met een van onze specialisten in jouw team ben jij klaar voor de volgende uitdaging in de digitale strategie.

  • Specialistische kennis.

  • Flexibel inzetbaar.

  • Geen vaste contracten.

Wanneer detachering?

Online marketeer inhuren.

Een online marketeer inhuren op basis van detachering kan interessant zijn wanneer je in een korte tijd grote stappen wilt zetten. Wanneer je zelf niet toe komt aan online marketing, of de kennis van online marketing ontbreekt, is de online marketing uitbesteden door middel van detachering een mogelijke oplossing. Ook wanneer jouw bedrijf in een complexe industrie opereert, is het gunstig om iemand op detacheringsbasis aan te nemen. Zo kan deze persoon zich volledig verdiepen in jouw markt om zo de meest geschikte digitale strategie op te stellen en uit te voeren.

Wil je meer weten?

Detachering methode

Hoe gaat detachering in zijn werk?

Wij leren jou kennen, bieden iemand aan en indien akkoord kan deze persoon aan de slag. Het is bijna alsof het een normale sollicitatie is. Op basis van de industrie, cultuur en online uitdaging van jouw bedrijf kunnen wij inschatten wie van Blauwe Monsters goed bij jou past.

Jouw contactpersoon zal samen met de afdelingshoofden afstemmen wie van onze online marketeers geschikt is voor jouw bedrijf. Je ontvangt vervolgens een CV van deze persoon en hierna vindt er een kennismakingsgesprek plaats. In dit gesprek leren jullie elkaar kennen, maar wordt er ook al gesproken over de strategie. Zo is het ook meteen duidelijk wat je van de gedetacheerde online marketeer kan verwachten wanneer het traject begint.

Voordelen detachering

De voordelen van online marketing detachering.

  • Een eigen online marketeer die zich volledig verdiept in jouw casus, industrie en bedrijf.

  • Een gedetacheerde online marketeer is al vanaf één dag in de week in te huren.

  • De online marketeer heeft een team van experts achter zich waar hij altijd op kan leunen.

Uiteraard zou je zelf een online marketeer kunnen aannemen, maar er zijn een aantal duidelijke voordelen die kenmerkend zijn voor detachering. De belangrijkste hebben we al genoemd: een online marketeer kan zich volledig verdiepen in jouw bedrijf en industrie. Dat betekent ook dat er met regelmaat gespard kan worden met de relevante mensen binnen jouw bedrijf. Daarnaast heeft de gedetacheerde online marketeer een team van 30 specialisten in o.a. zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en conversie optimalisatie achter zich staan. Geen enkele marketeer heeft alle kennis, maar met een online marketing bureau heb je wel alle kennis beschikbaar. Bovendien brengt detachering flexibiliteit met zich mee. Een eigen werknemer aannemen brengt vaak kosten met zich mee voor de lange termijn. Een Blauwe Monsters detachee is al op basis van één dag in de week in te huren. In de praktijk zien we dat dit vaak met vier dagen per week begint en dit vervolgens afbouwt naarmate het traject vordert.

het team

Zit jouw nieuwe collega ertussen?

René van Steen

SEO specialist.

Jules van Dongen

Commercieel adviseur.

Hugo Zuiderbaan

Advertising specialist.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Direct contact

Advies over online marketing detachering?

Wil je meer weten over hoe een gedetacheerde online marketeer van Blauwe Monsters jouw bedrijf kan helpen? Blauwe Monsters denkt graag met je mee. Neem contact op om jouw uitdaging te bespreken en samen te kijken naar de volgende stappen richting een digitale transformatie.

Vrijblijvend advies