Linkbuilding in Finland.

Als jouw bedrijf actief is op de Finse markt dan is er een grote kans dat je aan de slag moet gaan met linkbuilding.

OVER BLAUWE MONSTERS

Waarom Blauwe Monsters?

Blauwe Monsters is met meer dan 10 jaar ervaring een van de beste SEO-bureau’s in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk aan bloggers maken wij het mogelijk om in heel Europa kwalitatieve backlinks te verkrijgen. Met onze gespecialiseerde linkbuilding-strategie hebben wij door de jaren heen veel mooie bedrijven mogen helpen met het verhogen van hun organische posities.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding uitbesteden voor Finland?

Met onze grote database van bloggers kunnen wij in vrijwel elke branche relevante links voor je realiseren. De ouderwetse methodes van linkbuilding kosten erg veel tijd en energie. Door ons in te zetten bespaar je dus veel tijd en de nodige moeite!

Door onze jarenlange ervaring met linkbuilding in de internationale markt weten wij precies waar kwalitatieve backlinks te verkrijgen zijn. Als wij goede content op je website combineren met hoge autoriteit verwijzingen van relevante domeinen, dan liggen hoge organische posities in het vooruitzicht!

Wil je graag aan de slag met linkbuilding in Finland, maar weet je nog niet zeker of onze diensten goed overeenkomen met jouw doelen? De eerste analyse krijg je gratis van ons, zo kun je precies zien hoe wij aan de slag zullen gaan met je website.

Onze linkbuildstrategie in Finland

Linkbuilding is het verhogen van website autoriteit door het verzamelen van kwalitatieve backlinks. Als er veel hoge autoriteit domeinen verwijzen naar pagina’s op je website, ziet de zoekmachine je domein als belangrijker, en zal je dus hoger in de zoekresultaten vertonen. Er is een aantal aandachtspunten waar wij rekening mee houden als je wilt linkbuilden in Finland.

Relevantie

Bij het linkbuilden in Finland willen wij natuurlijk zo snel mogelijk resultaten zien. De relevantie van de verwijzende domeinen is hierbij een belangrijke factor. Over het algemeen wil je dat de domeinen waar backlinks op geplaatst worden aansluiten op jouw branche. Verkoop je bijvoorbeeld tuinmeubelen? Dan zorgen wij ervoor dat we backlinks plaatsen op domeinen in de woonbranche. Hiernaast is het ook belangrijk dat de verwijzende domeinen overeenkomen met de markt waarin je actief bent. Verkoop je je producten of diensten in de Finse markt? Dan zullen wij backlinks plaatsen op Finse domeinen. Door dit te doen ziet de zoekmachine dat jouw pagina’s relevant zijn in de Finse markt en zal je dus vaker in de Finse zoekresultaten worden vertoond.

Contact diensten linkbuilding linkbuilden uitbesteden backlinks SEO - Blauwe Monsters

Autoriteit

Naast de relevantie van de verwijzende domeinen zijn domeinwaardes ook een belangrijke factor. Er is een aantal waardes die wij vaak gebruiken om een beter beeld te vormen van de autoriteit van een domein. Deze waardes zijn pagina autoriteit, domein autoriteit, trust flow en citation flow. Door deze waardes te gebruiken in onze maandelijkse werkzaamheden, garanderen wij dat er alleen hoge autoriteit domeinen naar je website zullen verwijzen.

Domeinstructuur

De laatste belangrijke factor waar wij aandacht aan besteden als we gaan linkbuilden in Finland, is domeinstructuur. Over het algemeen zijn er twee manieren om dit aan te pakken:
Enkel domein: Dit betekent dat je een centrale website hebt waarmee je al je markten bedient. Denk hierbij bijvoorbeeld aan website.com/fi, website.com/nl etc. Het voordeel van deze domeinstructuur is dat alle backlinks van externe domeinen naar 1 punt verwijzen. Zo bouw je dus sneller en goedkoper je domeinwaarde op in vergelijking met een structuur met meerdere domeinen.
Meerdere domeinen: dit houdt in dat je verschillende unieke domeinen hebt per markt waar je bedrijf actief is. Zo zul je bijvoorbeeld voor de Finse markt het domein website.fi hebben, en voor de Nederlandse markt website.nl. Door je domeinen op deze manier in te richten, heb je het voordeel dat de zoekmachine je website sneller als een relevant zoekresultaat zal zien voor de Finse markt. Wel heeft deze structuur een minpunt. Aangezien je meerdere domeinen hebt waarvoor je autoriteit wilt opbouwen, zal je meer backlinks nodig hebben om al je website waardes te verhogen.

Een blik op onze werkwijze

Zo helpen we je met linkbuilding in Finland.

Nulmeting

Eerst starten onze specialisten met het verzamelen van data. Hierin kijken we naar wat de concurrentie heeft gedaan en wat er nodig is deze concurrenten te verslaan.

Advies en strategie

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waar jullie staan ten opzichte van de concurrentie. Gaan we een linkbuilding plan opstellen. In dit plan komen terug welke ankers en url’s interessant zijn voor linkbuilding.

Uitvoeren en communicatie

Tijd om te starten. Wij verzamelen de beste domeinen, schrijven de content aan de hand van de belangrijkste keywords. Zorgen dat de content geplaatst wordt. Buiten het schrijven van de content zullen wij ook outreach doen naar de grote labels in Finland. Zo ontvangen jullie enkel de allerbeste verwijzingen!

Monitoring

Iedere eerste week van de nieuwe maand ontvang je een uitgebreide rapportage. Dit doen we door midden van Google Datastudio. Hierin worden bijvoorbeeld de geplaatste links en het effect van de links gerapporteerd.

Ontmoet het team

Onze SEO specialisten.

Ruben Senneker

SEO specialist.

René van Steen

SEO specialist.

Maiko Buttner

SEO specialist.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere diensten.

CRO

Je site optimaliseren en meer doelen bereiken

Advertising

Betere resultaten uit je advertenties

SEO

Hoger in de zoekmachine voor sterker verkeer

Personalisatie

Ontdek hoe we CDP’s inzetten om te personaliseren

E-mailmarketing

Geautomatiseerde e-mails met een persoonlijke touch

Marketplaces

Producten aanbieden op Bol? Onze specialisten weten hoe

Direct contact

Start vandaag nog met linkbuilding in Finland!

Er zit altijd iemand bij de telefoon om jouw vragen te beantwoorden. Vertel ons over jouw digitale uitdagingen!

Vrijblijvend advies
Contact diensten technische SEO - Blauwe Monsters