Hellodialog.

Wij helpen onze klanten graag om e-mailmarketing zo efficiënt mogelijk in te zetten. Hiervoor zijn e-mailmarketing tools handig. Een van die tools is Hellodialog, partner van Blauwe Monsters.

Doel van de tools

Wat kun je met Hellodialog?

Met de gebruiksvriendelijke e-mailmarketing tool Hellodialog maak je eenvoudig prachtige campagnes. Met e-mailmarketing kun je nieuwe klanten werven of huidige klanten verleiden tot herhaalaankopen. Met de e-mail automation feature van Hellodialog kun je bijvoorbeeld  eenvoudig een geautomatiseerde en gepersonaliseerde mail naar je klanten versturen. Het gebruik van een tool is essentieel, omdat je zonder e-mailmarketing tool gegevens mist over bijvoorbeeld hoeveel mensen je e-mails hebben geopend. Zonder deze gegevens kun je niet testen welke mails goed werken voor jouw doelgroep. Met de tool van Hellodialog krijg je inzichtelijk of je e-mailcampagnes conversies opleveren bij jouw doelgroep.

Maximaal resultaat

De voordelen van Hellodialog.

Met de Hellodialog tool maak je zonder technische kennis de mooiste e-mails. Van geavanceerde e-mail automations tot een maandelijkse nieuwsbrief. Gemakkelijk transacties afhandelen met je klanten? Ook transactionele e-mails verstuur je eenvoudig met Hellodialog. Haal maximaal resultaat uit de huidige klanten met e-mailmarketing: verhoog de loyaliteit, stimuleer herhalingsaankopen en zorg voor cross-sell aankopen. Ook kun je specifieker mailen op geslacht, interessegebied of leeftijd. Daarnaast kun je je e-mails verbeteren met heatmap-resultaten om de CRO te verbeteren. Je kunt namelijk precies zien waar wel of niet op geklikt wordt. Zo kun je continu je e-mails verbeteren en optimaliseren.

Start vandaag nog met e-mailmarketing bij Blauwe Monsters!

  • Zowel strategie als uitvoering door e-mailmarketing specialisten

  • Ervaren met automation

  • Continue monitoring & optimalisatie

  • Maandelijkse rapportage met concrete resultaten

Het team

E-mailmarketing specialisten.

Sacha Renkema

Online marketeer.

Fabian Marks

B2B marketeer.

Britt Hillaert

Online marketeer.

Blauwe Monsters helpt

Hulp nodig met e-mailmarketing?

Gebruik je nog geen e-mailmarketing tool of wil je overstappen? Wij adviseren je graag in het maken van een keuze die aansluit bij jouw wensen, zoals bijvoorbeeld de tools van partners Hellodialog of Spotler. De e-mailmarketing specialisten van Blauwe Monsters helpen jou om de juiste content te creëren voor de juiste doelgroep en deze op het juiste moment te verzenden. Blauwe Monsters kan zowel helpen met het creëren van een strategie tot de uitvoering ervan. Daarbij zal continue monitoring en optimalisatie essentieel zijn en wordt er maandelijks een rapportage gemaakt met concrete resultaten.

vrijblijvend advies
Diensten feed marketing ads - Blauwe Monsters