Categorie: Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding tips

Om zo effectief mogelijk te linkbuilden is het belangrijk dat je de juiste stappen neemt in de juiste volgorde. Blauwe Monsters geeft de beste linkbuilding tips die iedereen kan gebruiken. Laten we bij het begin beginnen. Een goede voorbereiding bij linkbuilding is erg belangrijk. De pagina waar je de link naar toe stuurt moet volledig ingericht zijn. Wanneer je links stuurt naar een pagina waar bijvoorbeeld geen geoptimaliseerde tekst op staat heeft de backlink ook minder waarde. Wanneer een pagina goed geoptimaliseerd is kan je beginnen met het links plaatsen naar de pagina.

Lees meer

Linkbuilding

Tip 27: De ideale anchortekst

Voor degenen die in een competitieve online markt opereren is linkbuilding een absolute must om een goede positie in Google te genereren. Sinds de Google Penguin update kleeft er echter een risico aan linkbuilding. Te agressief linkbuilden kan een penalty betekenen. Een penalty vanuit Google kan een verwijdering uit de ranking betekenen of zakken in ranking.

Lees meer

Linkbuilding

Tip 26 Een SEO optimale interne linkstructuur

Bij SEO optimalisatie denkt iedereen vaak als eerste aan content, Linkbuilding en de technische aspecten. De interne linkstructuur krijgt hierin vaak weinig aandacht en is daarom naar onze mening een onderschat aspect van SEO. Met behulp van deze interne links kunt u namelijk aan Google duidelijk maken welke pagina’s belangrijk zijn, maar belangrijker nog uw bezoekers kunnen soepel door uw website heen navigeren en verblijven langer op uw website.

Lees meer