Meer rendement uit je AdWords halen? Klik hier voor een GRATIS consult van onze expert!
GRATIS CONSULT

Page content

Linkbuilding uitbesteden doe je bij Blauwe Monsters

Een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie is on page. Hiermee bedoelen we alle elementen binnen uwe website zoals content en uw afbeeldingen. Doel is om uw bezoeker te laten landen op de meest geschikte pagina zodat de conversie zo hoog mogelijk is. Controleer daarom goed of uw site beschikt over relevante content en is dit weggeschreven op verschillende landingspagina’s, zodat zoekers u op dat specifieke onderwerp kunnen vinden. Beschikt uw site over relevante content en is dit weggeschreven op verschillende landingspagina’s, zodat zoekers u op dat specifieke onderwerp kunnen vinden. Het andere net zo belangrijke aspect is offpage ook wel genoemd Linkbuilding. Verwijzen andere voor u relevante sites naar uw website. Dit is een vak apart en vereist een groot netwerk om hierin een goed resultaat te bereiken, hierom kiezen veel partijen ervoor om Linkbuilding uit te besteden. Blauwe Monsters beschikt over een groot Linkbuilding netwerk. Blauwe Monsters beschikt over het grootste netwerk van de Benelux. Linkbuilding uitbesteden kunt u dus het beste doen bij Blauwe Monsters. Linkbuilding uitbesteden aan Blauwe Monsters betekent dat de echte topposities binnen Google realistisch worden. Tevens bieden wij garantie op plaatsing kortom gegarandeerd een goed resultaat!

Linkbuilding uitbesteden; wat doen we?:

 

Linkbuilden is de kunst van het zorgen dat andere relevante websites via een Link naar uw website verwijzen. Dit kan eenvoudig via een zogenaamde backlink. Een backlink is een Link die u op website tegenkomt bij handige Links. Er is vaak geen toelichting bij, alleen een woord. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van het zoekwoord waar de site waar de link naar verwijst op gevonden wil worden. Startpagina’s zijn goede voorbeelden van sites waar veel backlinks op staan. Gaat u Linkbuilding uitbesteden aan Blauwe Monsters dan hebben wij een ingang naar een enorm aantal relevante hoogwaardige websites waar we een dergelijke links kunnen plaatsen. Een andere manier is het verwijzen van deeplinks naar uw website. Een deeplink is een verborgen link die verborgen is in meestal een blog waarin relevante content staat. In dit blog kan dan verwezen worden naar uw website. Als u zelf gaat Linkbuilden kunt u bijvoorbeeld een informatief blog schrijven met daarin een aantal keer het zoekwoord waar u op gevonden wil worden. Met dit informatieve blog kunt u contact opnemen met sites die belang hebben bij het plaatsen van dit voor hun relevante blog. Dit zijn links met veel waarde. Heeft u niet veel tijd en wil u meer zekerheid dat uw blogs geplaatst worden op relevante websites? Linkbuilding uitbesteden aan Blauwe Monsters is dan de beste optie. Wij beschikken over een groot netwerk en beheren veel websites. Op voor u relevante websites kunnen wij uw blog plaatsen. Wilt u uw Linkbuilding uitbesteden? Aan de hand van een inventariserend gesprek kunnen we bepalen hoeveel tijd we nodig hebben om uw gewenste resultaten te behalen en kunnen we u een aanbod doen. We werken zonder contracten en onze dienstverlening is maandelijks opzegbaar. Aan de hand hiervan kunt u rustig bepalen of Linkbuilding uitbesteden wat voor u is.

Linkbuilding uitbesteden aan Blauwe Monsters, welke strategie passen we toe?

 

Doordat het Algoritme van Google steeds geavanceerder wordt kan Google steeds beter zien of een link die naar uw site verwijst relevant is. Sterker nog Google kan ook steeds meer tot in detail de relevantie bepalen. Hierdoor is het toepassen van een goede Linkbuilding strategie van belang en is het een vak apart geworden in Internet marketing. Linkbuilding uitbesteden is daarom ook een steeds logischere keuze geworden in uw Online Marketing strategie. Uw Linkbuilding uitbesteden aan Blauwe Monsters is hierom een logische keuze door onze ervaring en grote relevante hoogwaardige netwerk.

 

Linkbuilding uitbesteden waar kijken we naar?

 

Om u een klein inzicht te geven welke aspecten belangrijk zijn bij Linkbuilding lichten we een aantal factoren toe waar we rekening mee houden als wij een linkbuilding strategie voor u gaan maken om zodoende een ideale SEO strategie voor u te bepalen. Deze factoren zijn de factoren die voor Google van belang zijn om te bepalen hoe relevant de link is die naar uw site verwijst. Hoe meer en hoe relevantere linken, hoe relevanter Google uw website weer vindt op het betreffende zoekwoord. Heeft u al een Linkprofiel, dan kijken we allereerst naar de hoeveelheid Links. Dit zegt echter nog vrij weinig. Vroeger kon u nog makkelijk zoekmachines manipuleren met Sitewide Links. Dit is het plaatsen van Links op sites zonder relevantie. Dit werden ook wel Linkfarms genoemd. Tegenwoordig herkent Google deze. Ziet Google dat u op deze manier manipuleert dan kan een Google penalty het gevolg zijn. Gevolg is niet meer teruggevonden worden in Google. Dit kan dus verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Ook m.b.t. het continuïteit risico van uw bedrijf is Linkbuilding uitbesteden logisch en verstandig om te doen. Het aantal Links in combinatie met het aantal domeinen zegt al wat meer over de waarde. Hoe meer domeinen uw links over verspreid zijn hoe meer waarde het heeft voor Google. Dit is ook de reden waarom een groot netwerk belangrijk is. Dit geeft de mogelijkheid om over veel domeinen links te plaatsen op relevante websites. Gaat u Linkbuilding uitbesteden aan Blauwe Monsters dan betekent dit dat het noodzakelijke grote relevante netwerk tot uw beschikking is. Als laatste is de autoriteit van de websites die naar uw website verwijzen van belang. Belangrijkste factor bij de autoriteit van een website is de duur van haar bestaan. Hoe langer het bestaan hoe hoger de autoriteit kunnen we in zijn algemeenheid stellen. Nog een reden om te gaan denken aan Linkbuilding uitbesteden.

 

Juiste strategie als u Linkbuilding gaat uitbesteden

 

U gaat Linkbuilding uitbesteden aan Blauwe Monsters? Dan nemen we bovenstaande factoren in acht en gaan we voor u een natuurlijk Linkprofiel bouwen met behulp van ons kwalitatief hoge Linkbuildnetwerk. We vinden hierin dan een balans tussen een drietal typen Links. Dit zijn:

• A klasse Links Simpele startpagina’s links
• AA klasse Links Unieke domeinen of blog artikelen van gemiddelde kwaliteit
• AAA klasse Links Content links vanaf unieke domeinen met hoge SEO waarde.

 

Naast de kwaliteit van de Links is het van belang om een goed uitgebalanceerd Ankerprofiel te hebben. Dit is het profiel van de verschillende landingspagina’s waar de verschillende links naar verwijzen. Dus hoeveel links verwijzen er naar de Homepage en hoeveel procent verwijzen naar de verschillende landingspagina’s. Door onze ervaring weten wij wat een goede balans is en wordt er daarom bij Linkbuilding uitbesteden veel gekozen voor Blauwe Monsters.

 

Hoe gaat Blauwe Monsters te werk wanneer u Linkbuilding uitbesteed aan ons.

 

Allereerst maken we een 0-meting voor de klant waarvoor we gaan Linkbuilden. Samen met u bepalen we op welke zoektermen u gevonden wil worden. Hier stemmen wij onze linkbuildstrategie op af. Samen met u bepalen we hoeveel Links we gaan plaatsen. Gebaseerd op het doel wat u wil bereiken en het beschikbare budget.
Intern volgen we dagelijks hoeveel links er voor u inmiddels geplaatst zijn. Op deze manier kunnen we gedurende de maand bijsturen mocht er meer actie nodig zijn om het gewenst aantal links te plaatsen voor u.
Maandelijks ontvangt u van ons een overzicht van de posities van de verschillende zoektermen voor uw website. Hiermee kunt u bij Blauwe Monsters uitstekend monitoren of u op koers ligt m.b.t. de gestelde doelen.

Linkbuilding uitbesteden? Heb geduld!

 

Linkbuilding uitbesteden betekent ook niet dat u binnen een week een hoogwaardig en groot Linkprofiel heeft. Linkbuilding is ook voor Blauwe Monsters een lang en arbeidsintensief proces waar we wel even de tijd voor nodig hebben om het gewenste resultaat uiteindelijk te behalen. Het hiervoor geduld hebben is echter wel meer dan de moeite waard omdat dit vaak net de stap is waar u uw concurrenten mee voorbij kunt streven en de hoge posities binnen Google mee kunt bereiken. Kortom Linkbuilding uitbesteden kan de Key zijn toch echt succes met uw bedrijf!!

Wilt u Linkbuilding uitbesteden? We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.