Persaandacht

Persaandacht is voor veel ondernemingen moeilijk te bereiken. U heeft een mooi bedrijf, leuke producten en iets belangrijks te melden. Toch lukt u het niet goed om dit aan te buitenwereld kenbaar te maken, dan heeft u persaandacht nodig! Blauwe Monsters kan ervoor zorgen dat uw website of product het internet, de krant of televisie haalt.

Persaandacht dankzij een goed geschreven persbericht

Als u iets nieuwswaardig te vertellen heeft over uw bedrijf of product, dan is het raadzaam dit verhaal in de vorm van een persbericht naar buiten te brengen. Om voldoende persaandacht te genereren is de schrijfwijze van een persbericht erg belangrijk. Onze medewerkers kunnen een persbericht voor u opstellen na goedkeuring zal dit persbericht gestuurd worden naar onze zorgvuldig samengestelde perslijst. In het verleden hebben wij daar verschillende positieve resultaten mee geboekt en zijn klanten zelfs met hun nieuws op televisie geweest. Wij hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat dit een enorme boost geeft aan de naamsbekendheid!

Het door Blauwe Monsters geschreven persbericht werd opgepakt door nu.nl

Voorbeelden resultaten

Met onze eerder geschreven persberichten hebben wij al indrukwekkende resultaten bereikt. Zo heeft een persbericht dat ons online marketing team voor Hemdvoorhem.nl heeft geschreven de allergrootste nieuwssite van Nederland bereikt (zie afbeelding hierboven)! Het nieuwsbericht voor onze klant Tofje.nl is opgenomen in meerdere (online) magazines die perfect aansluiten bij de doelgroep. Om dezelfde aandacht zonder persbericht te verkrijgen had Tofje.nl duizenden euro’s moeten betalen.

Oplossingen van Blauwe Monsters

Bent u geïnteresseerd in een persbericht dat opgesteld is door ons online marketingteam? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij denken ook graag mee over interessante nieuwsitems voor uw onderneming.