Alles overDISPLAY MARKETING.

De ads specialisten creëren voor jouw effectieve display advertenties om nieuwe bezoekers naar de website te trekken en/ of huidige bezoekers over te halen tot een conversie.

Beste cases van 2019

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Je wilt meer leads en conversie genereren.

Door middel van display (banner)advertenties kun je huidige bezoekers alsnog overhalen om een actie uit te voeren op de website. Daarnaast is dit type advertenties een effectieve manier om nieuwe, relevante doelgroepen te bereiken.

Daarom creëert Blauwe Monsters display-campagnes voor de verschillende fasen in de customer journey. Onze specialisten adviseren en ondersteunen jou bij het bouwen en managen van de display-campagnes om het maximaal aantal conversies te realiseren. Daarbij maakt Blauwe Monsters gebruik van geavanceerde banner technologie.

Robin Wentzel

Direct contact met een expert

Bel Robin op +31208932656

Of stuur ons een email

 • 1

  Doelstellingen bepalen

  Samen met jou beginnen we met het vaststellen van doelstellingen. Om de doelstellingen gedurende het traject te kunnen meten bepalen we ook samen de KPI’s.

 • 2

  Marktonderzoek

  Nu de doelstellingen inzichtelijk zijn kunnen we starten met het uitvoeren van een marktonderzoek. Op basis van de verkregen data stellen wij een doelgroep samen. Hierbij zijn onder andere de interesses, zoekgedrag, demografische en geografische gegevens van jouw doelgroep belangrijk.

 • 3

  Het creëren van display advertenties

  Als wij jouw doelgroep in kaart hebben gebracht dan kunnen we starten met het creëren van de advertenties. We maken meerdere varianten zodat we in de volgende stap A/B testen kunnen uitvoeren.

 • 4

  A/B testen

  Door A/B testen uit te voeren leren we steeds meer over jouw doelgroep en kunnen we de gewenste resultaten behalen.

 • 5

  Conclusies trekken en bijsturen

  Op basis van de steekproef kunnen we conclusies trekken en hierop aanpassingen maken. Als de doelstellingen behaald zijn kunnen we de doelgroep breder maken en het proces weer opnieuw doorlopen.

Gratis quickscan aanvragen?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

Deze bedrijven profiteren al maandelijks van onze kennis:

Klantcasus

Hoe wij de officiële valet parking van de luchthaven hebben verslagen

Met een onconventionele aanpak wisten Blauwe Monsters en Airport Parking Solutions de grote spelers te verslaan, middels Search Advertising campagnes.

 • 119% Conversie verhoging
 • 58% Kosten reductie
 • 41% Meer reserveringen
 • 12 Maanden trajecttijd
valet parking