Categorie: Google Ads

BlogGoogle Ads

Display Remarketing: Versterk je online advertentiestrategie binnen Google Ads!

In de wereld van online adverteren is het essentieel om de juiste doelgroep te bereiken. Een effectieve strategie hiervoor is het gebruik van display remarketing. Met display remarketing kun je advertenties tonen aan mensen die al interesse hebben getoond in je producten of services. Dit is omdat deze mensen al op je website zijn geweest. Binnen dit blog gaan we dieper in op wat display remarketing is en hoe je het kunt gebruiken om je online advertentiestrategie te versterken binnen Google Ads.

Lees meer

BlogGoogle Ads

Verbeter je Google Ads-campagnes met Google Performance Max (Pmax)

In de wereld van digitale marketing is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en tools die je kunnen helpen je online prestaties te optimaliseren. Een van die tools is Google Performance Max (Pmax), een geavanceerde advertentie-optie van Google die je kan helpen om het maximale uit je Google Ads-campagnes te halen. In dit artikel leggen we uit wat Pmax precies is, wat je ermee kunt bereiken, hoe je het kunt implementeren in je marketingstrategie en welke voordelen het biedt voor ondernemers.

Lees meer

BlogGoogle AdsSEA

5 handige tips voor je Black Friday advertising-strategie

Black Friday is voor vele webshops het moment suprême om de jaaromzet een flinke boost te geven. Bij Blauwe Monsters hebben we de afgelopen tien jaar menig webwinkelier geholpen met het bepalen en uitvoeren van de digitale strategie rondom Black Friday en andere piekseizoenen. In deze post geven we een kijkje in de keuken en delen we een handige checklist. Zo zorg jij dat jouw Black Friday advertising-strategie tot in de puntjes is uitgestippeld! 1. Black Friday is geen dag, maar een week! Black Friday 2022 valt op 25 november en het grappige is dat jouw doelgroep alleen op die datum aan zijn aankopen denkt. Consumenten beginnen steeds vroeger een wensenlijstje te maken. Dit blijft ook bij veel ondernemers niet onopgemerkt. Veel webshops  starten steeds vroeger met de Black Friday-gekte om goed zichtbaar te zijn bij hun doelgroep. Zo verandert voor sommige ondernemers de novembermaand in een Black Friday-maand. Met de verhoogde koopintentie van consumenten is deze vroege start e

Lees meer