“Door ons Premier Partner-status kunnen we onze (potentiële) klanten nóg beter helpen met het behalen van online successen!”

Robin Wentzel, SEA specialist & afdelingsmanager, Blauwe Monsters

Deze maand erkende Google de best presterende digitalemarketingpartners over de hele wereld. Zij kregen de Premier Partner-status toegekend als onderdeel van het nieuwe Google Partners-programma.

Er zijn belangrijke aanpassingen gemaakt voor het Google Partners-programma voor 2022, waaronder nieuwe, uitgebreide programmavereisten die de Premier Partner-status herdefiniëren, en nieuwe Premier Partner-voordelen die kunnen bijdragen aan de groei en het succes van bedrijven met Google Ads.

“We willen onze Premier Partners feliciteren. Zij behoren tot de top 3% van de Google Partners in Nederland. Deze bedrijven onderscheiden zich door hun inzet om productexpertise te ontwikkelen, nieuwe klantrelaties op te bouwen en hun huidige klanten te laten groeien. We helpen ze graag het online succes van hun klanten te vergroten.”

Davang Shah, Senior Director, Google Ads Marketing

Blauwe Monsters maakt nu deel uit van een selecte groep Premier Partners in het Google Partners-programma. Dit programma is bedoeld voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Het doel is om bedrijven de innovatieve tools, resources en support te bieden waarmee ze de online groei en het succes van hun klanten kunnen vergroten.

Hulp nodig met Google Ads?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.